Nog maar 39 dagen tot het voorjaar, hello spring

Normaliter heb ik nooit zo’n last van een winterdip, maar langzaam aan begin ik toch wel te verlangen naar het voorjaar. Wat zon, zelfs een zeebriesje kan ik op dit moment wel gebruiken, misschien is het wel gewoon mijn eeuwige wanderlust die op komt, zin om te vertrekken naar een warm land. Toch duurt het niet lang meer tot het voorjaar officieel begint, namelijk nog maar 39 dagen om precies te zijn.


hello spring hello spring hello spring


Bij een nieuw seizoen horen natuurlijk nieuwe collecties. Langzaam stromen de winkels vol met nieuwe collecties, wanneer ik dat zie krijg ik nog meer zin in het voorjaar! De lichtere, soepele stoffen in mooie prints en frisse kleuren die roepen “Hello Spring”. De laatste tijd draag ik veel nude tinten en toen ik een outfit mocht uitzoeken uit de nieuwe collectie werd ik op slag verliefd op deze set. Ik draag de laatste tijd graag deze nude tinten, een kleur voor alle seizoenen. Ik combineer het hier met hoge laarzen en omdat het nog geen voorjaar is, een onderjurkje en blouse eronder.


hello spring hello spring hello spring


De jurk is een recht model en bestelde ik daarom twee maten groter dan normaal. Mijn heupen zijn nou eenmaal een maat groter dan mijn bovenkant en ik vind dat zo’n shirt-jurk losjes moet zitten. Ik vind de print zo schattig en ook de kleuren zijn perfect, ook bij een lichte huid. De jurk draag ik in een maat 52 wat aan de ruime kant is. De blazer is mijn gewone maat 48 en zit als gegoten. De mouwen zitten mooi aangesloten en de lange splitten zorgen ervoor dat het prima over de heupen valt. Deze look is ook perfect voor het voorjaar, de jurk draag ik straks ook los en de blazer is geweldig op een jeans.

lange blazer & jurk c/o Junarose
mouwloze blouse H&M
laarzen Forever 21
panty Ulla Popken
tas kringloop

 

13 Responses

  1. Janine

    Staat je goed! Deze combinatie is ook leuk >>https://www.thefashionbash.nl/webshop/maten-42-56/detail/1923/junarose-new-catherine-blouse.html . Al die lichte kleuren matchen mooi. Nu mag het nog even op zwart of een gave blue jeans. Maar de grijze jeans gaat een wannahave worden.

    Reply
  2. Hanneke

    Wát een súper leuk setje van Junarose!!). Het staat je trouwens GEWÉLDIG

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.