Gypsie denim, met een combinatie van kleur, stofmix en laagjes

Kleding die je nu kunt dragen, maar straks ook nog wanneer het lekker weer wordt. Het is een kwestie van combineren. Franjes en suede, helemaal volgens de trends van voorjaar 2015.


Gypsie chic Gypsie chic


De geweven jurk krijgt een stoere look door de wassing en lijkt erg op denim. Ik vind de pasvorm ook ideaal, want door het riempje in de taille kun je de jurk dragen zoals je zelf wilt. Losjes, of juist getailleerd. Overigens kun je deze jurk ook dragen op een ripped jeans. Ook in de zomer draag je dit als jurkje, het is namelijk van viscose gemaakt en dat is heerlijk op je huid. Het gebreide giletje is zo leuk en kun je op elke blouse dragen. Het accentueert je taille en geeft een laagjes effect.

blame it on my gypsie soul

Door het dragen van verchillende lagen en kleuren krijg je vanzelf een stoere outfit. Helemaal als je dus ook de stoffen mixt, zoals ik deed. Deze kleurencombinatie is heel leuk voor het voorjaar, maar ook voor de zomer. De shawl draag ik op mijn hoofd, maar is eigenlijk een gewone shawl in de vorm van een driehoek. Deze is dus heel leuk als shawl maar ook als omslagdoek om je heupen in de zomer. Dan ga je voor een echte Indian Summer look.


Gypsie chic

Gypsie chic


De jurk draag ik met een tregging omdat de viscose stof best dun is om nu al met een panty te dragen. Als het warmer wordt kan dat wel prima. De suede laarzen zijn van de reguliere collectie van Primark en passen perfect, verrassend genoeg! De houten ketting heb ik al heel lang en kocht ik ooit bij de kringloop.

 

shawl, jurk & gilet c/o MS Mode
tregging H&M
laarzen Primark
oorbellen India
ketting kringloop

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: