Gekleed in grijstinten van top tot teen. Simpel maar stijlvol, een juiste combinatie bij zo’n strakke kleur

Van nooit grijs dragen naar een volledig grijze outfit is voor mij een uiterste. Grijs is hot dit najaar en deze tint vind ik geweldig! Deze blauwe kleur grijs is zelfs op de trendlijst van Pantone’s herfstkleuren voor de mode van 2015. De kleur heet zeer toepasselijk Stormy Weather en doet denken aan de hemel op een grijze, regenachtige dag. Een echte herfstkleur dus.


grijstinten grijstinten grijstinten


Deze tas, het was liefde op het eerste gezicht! Op de Exclusive Style Blogger Event van Paul’s Boutique werd deze prachtige tas onthuld. Update: de tas komt wel in de winkels! Er zijn ontelbare mooie tassen in de collectie. Ik draag er off-black open schoenen bij, die ik ooit shopte op een marktje in Mumbai, India.


grijstinten grijstinten grijstinten


De outfit komt van het Nederlandse merk Plus Basics en is echt een must have voor je garderobe. Binnenkort vertel ik je meer over dit merk en wat ze bieden. De stof is waar het allemaal om draait. Een lichte tricot geïmporteerd uit Italië doet je denken dat je niks aan hebt, maar het oogt als een zware, mooie kwaliteit die geschikt is voor ieder figuur. Gecombineerd geheel tonaal en met hakken is het zelfs geschikt voor kantoor.


grijstinten

blazer, top & joggers c/o Plus Basics
handtas c/o Paul’s Boutique
sandalen van de markt in India

5 Responses

    • theBiggerBlog - Josine

      Hi Claudette, ik heb deze set via Extreme in Hilversum, maar ze hebben meer verkooppunten! Lfs Josine

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.