Faux leather, glitter bomber en veel decolleté

Nou ja glitter, het zijn mat gouden pailletten, geweldig! Toen ik dit bomber jasje zag moest ik het gewoon hebben. Ik heb het jasje nu heel netjes gecombineerd, maar het kan natuurlijk ook prima met blauwe jeans en witte gympen. Bombers zijn echt helemaal de bom!


glitter bomber glitter bomberglitter bomber


Het voor- en achterpand is helemaal van pailletten maar draagt niet ‘zwaar’. De mouwen zijn van chiffon en de rest is van een glanzende satijn. Ik draag maat 48 en deze past me perfect. Ik draag het liefst een jasje open, maar kan ook prima dicht zoals je ziet. Eronder draag ik een bodystocking. Zo, dat is lang geleden. Ik denk dat ik in de jaren ’90 voor het laatst een bodystocking gedragen heb en ik was vergeten hoe lekker dat zit! Het transparante mesh middenvoor is wel erg sexy, vind je niet? Ik draag er een nude kleur bh onder, wat je bijna niet kunt zien.


glitter bomber

glitter bomber glitter bomber


Ik voel me altijd zo blij als een kind als ik weer wat mag uitzoeken bij Navabi, je vind de link onderaan de pagina. Deze plus size webshop heeft echt alles! Dit jasje spotte ik meteen, maar soms ben ik bang dat glitter en pailletten te feestelijk zijn, maar het kan prima. Ik twijfelde ook over de shape, want met zo’n type jasje verhul je natuurlijk de taille en die wil ik juist wel laten zien! Doordat het jasje wat korter valt wordt het geheel niet pompeus. Ik combineer het met deze rok die ik vorig jaar al shopte en nog had liggen. Het is een lichte taupe kleur en past er perfect bij, vind je niet? Deze sandaaltjes in nude kleur draag ik zo graag, ze zitten heerlijk!

jasje Elvi c/o Navabi
bodystocking Alice & You via Asos
rok MS Mode
sandalen Van Haren
oorbellen Zeeman

6 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.