Een gewaagde keuze voor mij, deze culottes. Totaal uit mijn comfort zone maar mijn mode hart won het van mijn onzekerheid.

Nu ben ik dol op mode en volg graag de laatste trends, maar soms negeer ik ze ook heel bewust. De culotte was een twijfelgeval, dus na een tijdje wikken en wegen heb ik deze dan toch gekocht. Waarom? Dat vertel ik je.

gewaagde keuze
gewaagde keuze
gewaagde keuze

De afgelopen week waren Dennis en ik vrij en hadden geen zin om op de bank te hangen, dus we sprongen in de auto. Ergens halverwege Nederland boekten we een hotel en de eerste bestemming werd Luxemburg. Wat een prachtige stad! Ondanks dat het al echt wat kouder wordt, scheen de zon! 

We hebben vooral genoten van uitslapen en lekker luxe eten. Veel shoppen heb ik niet gedaan, maar het is een leuke stad van wat ik wel heb kunnen zien. Het is niet heel groot dus je kunt alles prima lopen. Ik genoot vooral van al die mooie gebouwen en de internationale sfeer.

never be afraid to step outside your comfort zone

Om eerlijk te zijn, deze culottes van H&M+ heb ik al eens eerder gepast en toen niet gekocht. Misschien ben ik net als alle andere dames en moest ik gewoon even wennen aan deze trend bij mezelf? Mijn heupen zijn het breedste punt, dus een wijde broek accentueert dat. Dat vind ik nu eenmaal niet mooi bij mezelf, maar mijn mode hart won het en dus ging ik er voor. Door het te combineren met een 60 denier panty en zwarte hakken verleng ik optisch mijn benen, waardoor het -naar mijn idee- juist wel kan.

gewaagde keuze
gewaagde keuze
gewaagde keuze

WAT DRAAG IK?

De culotte draag ik in maat XL en kocht ik in de sale, dat was de doorslaggevende factor. Eronder draag ik 60 denier pantykousen en hakken van New Look. De onderkant van de top loopt rond en dat ik vind ik de mooiste tops bij mijn heupen. De top is een maat XL van de reguliere H&M collectie. De zonnebril vind ik helemaal geweldig en heb ik gekregen! De omschrijvingen van deze brillen zijn echt hilarisch! Het uitzoeken alleen al was een feestje, maar wel moeilijk, zoveel leuks! Uiteindelijk koos ik voor deze gewaagde bril, wat vind je er van?

jasje ms mode
top H&M
culottes H&M+
hakken New Look wide fit
zonnebril c/o Cheap Ass Zonnebrillen
ketting DIDI

6 Responses

 1. magda

  Je staat geweldig met de culottes .Ik heb hem ook in mijn kast hangen maar nog nooit gedragen . En die rode laarzen en zwarte jas , helemaal top .

  Reply
  • theBiggerBlog - Josine

   Dank je Magda! Ga jij ze nu ook dragen, de culottes uit je kast 🙂 Lfs Josine

   Reply
 2. Jeanet

  Ik heb mij niet aan een culottes gewaagd..tja ik durf niet echt! Ik zou hem ook op jou lengte willen hebben maar met 1.80 is dat niet zo dan vind ik hem te kort. Maar jij ziet er helemaal top uit..mooie kleur die top!

  Reply
  • theBiggerBlog - Josine

   Dankjewel Jeanet! Tja die lengte is toch wel een dingetje he? Maar ik draag deze met hele hoge hakken om jouw lengte te creëren 🙂

   Reply
 3. Anita

  Hi Josine,
  Ook weer een erg leuke outfit en je kunt de culottes zeker hebben! Wel grappig dat jij het een broek noemt, maar dat is het deels ook. Ik heb er ook weleens een gepast, maar twijfelde erg en heb het niet gedaan.
  Ik denk dat je rode laarzen van Invito er ook top onder staan!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.