gek op dierenprints

Het moet niet gekker worden, straks lijkt het nog echt als ik gek op dierenprints ben! Van nooit een dierenprintje naar twee outfits vlak achter elkaar. Wat gebeurt er met me?

Misschien als je dan eenmaal het eens geprobeerd hebt, zo’n dierenprintje, dat het toch wel leuk blijkt? Of is het gewoon puur toeval? Hoe dan ook, ik ben om (denk ik). Een totaal andere outfit vandaag met dierenprint dan de voorgaande post. Heel stoer, heel casual. De gebreide lange trui heeft een ingebreid motief met luipaard print en een glittertje. Ik draag de trui als een jurk op een dikke legging, met Nike’s en een pet. Onder de jurk draag ik een spijkerblouse, zodat de kraag er bovenuit steekt. De trui heeft ritsjes op de schouders en heeft een rechte pasvorm.

gek op dierenprints

gek op dierenprints

gek op dierenprints

W.. my name, my cap

gek op dierenprints

gek op dierenprints

gek op dierenprints

never forget to check the back

gek op dierenprints

Hoe zou jij deze trui dragen, als een jurk net als ik? Ik heb de trui nu een paar keer gedragen en hij zit zo lekker, kriebelt helemaal niet! De lengte is bij mij prima om op een legging te dragen, mocht je een stuk langer zijn dan is het op een skinny jeans ook erg leuk. Gewoon even passen. De jurk heeft een rechte pasvorm en draagt comfortabel.

trui c/o MS Mode | blouse Primark | legging H&M+ (oud) | schoenen Nike Force | pet H&M

[showad block=30]

One Response

  1. Debbie

    Heel leuk! Ik houd wel van zo’n casual outfit. Maar hoe krijg je het zo dat je die spijkerbroek niet ziet bobbelen onder de trui? In je legging gestopt?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.