Zelfs code geel weerhield me niet van het begin van een fleurig voorjaar

Toen we deze foto’s maakten hoorde we op de radio dat er code geel werd verwacht. Dat viel uiteindelijk allemaal erg mee, en waarom? Omdat ik gewoon ontkende dat het stormde en ik deze dag koos voor een fleurig voorjaar en me daarop kleedde. No need to thank me! 


fleurig voorjaar fleurig voorjaar


Wat ben ik toch bevoorrecht dat ik zo vaak nieuwe merken mag uitproberen. Een aantal vriendinnen dragen regelmatig Dorothy Perkins, maar ik was er gewoon nog niet aan toegekomen denk ik. Toen ik een mailtje kreeg of ik de nieuwe denims wilde proberen was ik natuurlijk ontzettend enthousiast! Tegelijkertijd ook wel weer bang dat het me niet goed zou zitten, want ja, broeken is nu eenmaal een moeilijk ding. Ik kreeg de broek na de wintersport (en heel veel snoep en Kaisersmarren) binnen, maar ik raapte mijn moed bij elkaar en… hij past perfect, zit zelfs nog iets ruim dankzij de super stretch.


fleurig voorjaarfleurig voorjaarfleurig voorjaar


Ik moet eerlijk bekennen dat ik deze broek nu al twee dagen aan heb gehad, want hij zit echt heel lekker. Natuurlijk hou ik van ripped jeans en deze kleur vind ik ook perfect voor het voorjaar. Hier draag ik maat UK20 wat zich vertaalt naar EU 48, wanneer je deze ook shopt koop ‘m dan eerder iets te strak want het loopt een beetje uit. Het matcht perfect bij wit, dus koos ik voor deze geborduurde top en fleurige blazer. Het is niet echt rood, er zit een zweem oranje bij. De lengte van de blazer vind ik echt te gek!

hele look c/o Dorothy Perkins
sneakers Nike AF1
ceintuur C&A

12 Responses

  1. Margo

    Je ziet er zo lief uit in deze outfit! JE kijkt ook zo schattig elke keer, haha! Tof merk, heel gaaf dat je dit mocht uitproberen. Love de jas!

    Reply
  2. Hanneke

    Wow Josine… Foto’s én het model en kleding: Super duper cool‼️

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.