SEARCH

fleurig in zwart

fleurig in zwart

Wie zegt dat je in de zomer er niet fleurig uit kunt zien met zwart? Echt wel!

Wat is het prachtig weer de laatste dagen, ik krijg dat altijd zin om meer kleur te dragen, soms ook niet. Sommige mensen vinden zwart echt niet kunnen in de zomer, maar daar ben ik het niet mee eens. Wist je dat het een trend kleur is deze zomer? Dus combineer zwart gewoon met een fleurige top en voila! Dit is wat ik vorig weekend droeg naar het strand om gezellig wat te gaan drinken, misschien heb je het al gezien op mijn instagram.


fleurig in zwart fleurig in zwartfleurig in zwart


In mijn vorige post las je al over mijn avontuur bij Zara. Dit is ook een topje die ik toen shopte, in de sale. Een van mijn quotes is shop your shape, not your size en dit is een goed voorbeeld daarvan. Ik shopte deze top in een maat M, en ik kan je zeggen, ik ben geen medium! Het is een wijde top en de bandjes zijn verstelbaar, dus het past prima! Ik viel er op vanwege de mooie kleuren.


fleurig in zwart fleurig in zwartfleurig in zwart


De top is wijd, heel wijd! Ik hou van baggy maar soms is dat niet altijd flatterend, dus ik combineerde het met dit lange gilet. Deze shopte ik al vorig jaar en draag ik nog steeds graag. Dit gilet is lang wat ik soms fijn vind om bij shorts te dragen. De rever is zo leuk en is perfect voor mijn nieuwe broches, vind je ze niet leuk? Door dit gilet oogt de top minder wijd en creëer is een slanker silhouet.


fleurig in zwart fleurig in zwartfleurig in zwart


Deze shorts zijn zo fijn! Ondanks dat ze nu een beetje te groot worden vind ik nog steeds heerlijk om te dragen, ik draag het gewoon met een riempje. Ik heb een brede omslag, omdat ik het mooier vind als de pijpjes tot halverwege mijn dijbeen komt, dan lijken mijn benen langer. De sandaaltjes zag je ook al in mijn eerdere post en scoorde ik op een markt in Frankrijk voor een prikkie. Ik was zo blij om te zien dat de top en de schoenen matchen. Ik ben een dwangmatige matcher!

gilet New Look Inspire
top Zara
shorts MS mode
sandalen markt in Frankrijk
tas en armband H&M
bril en pins Ali Express

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

8 Comments

 • theBiggerBlog – Josine 22 August 2016 01:52

  Ja dat klopt, dat werd het ook op het strand. Toen maar wel het jasje uitgedaan, dan maar minder leuk ;-)

 • theBiggerBlog – Josine 22 August 2016 01:52

  Ja soms lukt het me ook om het niet/minder te doen.. Gek is dat he?

 • Debbie 21 August 2016 19:58

  Leuke combinatie! Ik ben ook wel een beetje een matcher, alhoewel ik het nu niet meer altijd doe. Dit is een leuke manier om toch zwarte in een zomerse look op te nemen, door het zwart in de top.

 • Karen 19 August 2016 13:52

  Dat tasje… <3
  Staat je super dat zwart met dat bloesje. Ik hou van zwart. Het wordt alleen zo warm in de zomer als de zon schijnt…

 • theBiggerBlog – Josine 19 August 2016 09:57

  Dankje Nynke! Inderdaad, gewoon doen – xx Josine

 • theBiggerBlog – Josine 19 August 2016 09:56

  thnx mam!! xx

 • Hanneke 19 August 2016 09:55

  Inderdaad‼️ Zwart is óók in de zomer leuk… Je ziet er weer fantastisch uit‼️

 • Nynke 19 August 2016 08:49

  Mooie set! Ik krijg er inspiratie van en durf nu ook wat meer mezelf te accepteren en gewoon die korte broek of de rok aan te trekken ook al ben ik voller. Jij straalt op al je foto’s en ik vind je prachtig. Dus mijn voornemen is om ook te stralen :-).

Leave a Reply

twenty + two =