SEARCH

favoriete uitverkoopje

favoriete uitverkoopje

Een nieuw jaar is begonnen en het nieuwe seizoen komt al snel. Dat betekent dus sale overal en dit is mijn favoriete uitverkoopje!

Tijdens de sale heb ik de neiging om spullen te kopen die normaal niet zo snel zou kopen. Niet vanwege de prijs of vanwege het merk, maar omdat ik de meeste collecties wel ken en als ik het zo geweldig had gevonden had ik het toch al gekocht? Dit spontane shop momentje gebeurde op Oudjaarsdag. Ik ging nog even snel ’s middags vanuit het werk oliebollen halen en ik eindige met shoppen.. Oeps!


favoriete uitverkoopjeuitverkoopjefavoriete uitverkoopje


Ik zag in de etalage een jas die mijn oma wilde hebben. Recht op mijn doel, de jas had ik binnen 2 minuten en toch bleef ik een stuk langer. Dit spontane shop-momentje zorgde ervoor dat ik een nieuwe favoriet in mijn kast heb hangen, namelijk deze zwarte lange jas. Eigenlijk draag ik nooit een jas. Ja die ene met die grote capuchon voor als ik van mijn auto naar de deur loop en het regent. Liever draag ik een lekker vest wat past bij mijn outfit. Ook weer fijn voor als het binnen kouder blijkt te zijn dan gedacht, wat regelmatig op mijn werk voor komt.


favoriete uitverkoopjesaleuitverkoopje


De afgelopen periode heb ik een aantal leuke jurkjes en outfits laten zien die feestelijk waren, maar ik realiseerde me dat ik helemaal geen nette jas heb voor op dit soort outfits. En die stoere capuchon jas kan dan echt niet hoor. Nee, het was tijd voor een grote-mensen-jas. Daar hing de jas opeens, in mijn maat 48 klaar om aan te trekken (overigens verkrijgbaar tot 52). Wiehooeee helemaal blij! Hij past op de heup, want het is een uitlopende jas en de onderkant loopt schuin af. De ceintuur accentueert mijn taille en de mouwen zijn passend. Een vereiste.

jas MS mode
shawl H&M
tas c/o Top Vintage
oorbellen Primark

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

11 Comments

 • Patricia Vos 7 January 2016 16:57

  Hij is heel erg mooi!
  Alleen ik heb de neiging het ceintuur te strak aan te trekken voor nog meer taille.
  En dat zou ik niet moeten doen.

  Hij staat erg prachtig bij je.

 • theBiggerBlog – Josine 6 January 2016 19:43

  Dankje Sanne! x

 • Jeanet 6 January 2016 19:02

  Ik heb de jas zien hangen bij M & S ..erg mooi! Hij staat je goed.

 • Margo 6 January 2016 16:59

  Prachtige jas hoor, maar ik kan eeecht niet wachten op meer info over die laarzen! Haha! Staat je allemaal super.

 • Mariska 6 January 2016 14:38

  Dacht heel even dat de tractor het koopje zou zijn. Prachtige jas, je ziet er ook super goed uit!

 • Kim 6 January 2016 14:24

  Wat een leukerd! Staat je echt super! Ik draag zelf ook liever een vest. Vind het zo’n gedoe met aan en uittrekken steeds haha.

 • Sanne 6 January 2016 13:36

  Mooie jas, je staat er heel goed mee. :)

 • Debbie 6 January 2016 13:34

  Mooie jas! M&S heeft echt leuke dingen de laatste tijd. Ik heb bij Didi het cremekleurige colbertje met de zwart-bruine paardjes gekocht. Ken je dat? Had ‘m al eens eerder aan gehad, maar 79.95 vond ik echt te duur. Kun je niet te vaak dragen want dan ‘daar heb je haar weer met die paardenjas’ :-P
  Nu in de uitverkoop gescoord voor 22,95 o.i.d. Mooi prijsje nu!

 • Corine Joosten-Dekkers 6 January 2016 12:15

  Leuk! Vindt de tas ook heeeeel leuk!

 • theBiggerBlog – Josine 6 January 2016 11:58

  Dankjewel Noor! xx

 • Noor 6 January 2016 11:06

  Mooie jas, staat je goed!!

Leave a Reply

five × four =