de perfecte feestjurk

Wat trek jij aan met Oud & Nieuw? Ik vond de perfecte feestjurk! Ik heb alleen nog mijn liefde nodig en een fles champagne.

December is echt mijn favoriete maand, en niet alleen omdat ik deze maand jarig ben. Ik vind alles leuk, van het begin tot het eind. Sinterklaas, mijn verjaardag, daarna kerst en een knallend uiteinde met Oud & Nieuw. De avonden die vroeg beginnen, kaarsjes aan, koud buiten en gezelligheid binnen. Tijdens de feestdagen mogen we ons weer heerlijk optutten, wat trek jij aan? Ik ga voor de perfecte feestjurk.


de perfecte feestjurkde perfecte feestjurkde perfecte feestjurk


Wat een prachtige jurk! Het is een aansluitende jurk, maar door de wijde flappen bovenaan voelt dat helemaal niet zo, gewoon perfect, een beetje van beide. De blauwe kleur is chique en weer eens wat anders dan zwart. De jurk is gemaakt van een matte tricot en draagt dus heerlijk. De pailletten maken het extra feestelijk. Omdat de jurk mouwloos is draag ik er een 60 denier panty onder, dat vind ik een mooie combinatie. Mocht je je armen liever bedekken, draag er dan een top onder met strakke mouwen, bijvoorbeeld van mesh of een dunne tricot. Natuurlijk kun je er ook een jasje op dragen, maar dat verstopt de jurk zo.


de perfecte feestjurk

de perfecte feestjurk

de perfecte feestjurk


Dus wat heb ik aan? Hieronder zie je alle details en linkjes. De jurk is van het Britse merk Yours Clothing en gaat tot maat 56. De laarsjes heb ik al een paar jaar en zijn van Sacha. Het hakje is precies goed om er de hele avond op te kunnen dansen. De oorbellen zijn van Primark en de armband is van de Zeeman.

jurk c/o Yours Clothing
panty Ulla Popken
laarsjes Sacha (old)

Yours Clothing

7 Responses

 1. Sabine

  Mooie jurk! Staat je ook goed! Ik ga dit jaar een beetje van vorig jaar dragen denk ik. Wil niet weer nieuwe kleren moeten kopen haha. Al moet ik zeggen dat ik recentelijk heb ontdekt dat blauw me heel goed staat, zoiets als jouw jurk dus!, en mijn kleren zijn zwart. Als ik eens nieuwe kerstkleren ga kopen worden ze zeker blauw haha!

  Reply
  • admin

   Dankjewel Sabine.
   Ja he, blauw is weer eens wat anders dan zwart en kan heel chique staan. Ik weet er alles van, teveel shoppen! Hou je in… hihi! x

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.