Een elegante lange jurk als deze staat op zichzelf in haar eenvoud

Soms moet je gewoon uit je comfort zone en iets nieuws proberen. Ik ben helemaal geen type voor een lange jurk, maar toen ik de kans kreeg om deze even te passen deed ik dat natuurlijk meteen. Kijk je met me mee? Ik voelde me helemaal Adele!


lange jurkblogger


Aangezien ik niet zo lang ben, slechts 1.70 m kies ik nooit voor lange jurken of rokken. Niet eens vanwege de zogenaamde fashion rules, die zeggen dat je er korter en dus dikker van wordt. Voor mij is de reden dat ik me er gewoon niet mooi in voel, doorgaans. Deze jurk heeft een bepaalde klasse, een soort flair waardoor het een prachtexemplaar is, maar zie je me zo al naar de Appie gaan? Ik voel me altijd heel groot in zulke jurken, een oppervlak. Deze jurk is opengewerkt, de voering is korter (jammer!) en het heeft een tailleband waardoor ik de jurk toch wel heel mooi vind.


lange jurkdetailslange jurk


De jurk is van Edith van StyleHasNoSize en toen we haar foto’s gingen maken, wilde ik de jurk toch ook eventjes passen. Zij droeg deze met stoere boots, maar natuurlijk heb ik er een paar goede hakken onderaan. Anders sleept de jurk over de grond. Omdat de jurk al mooi is in haar eenvoud, draag ik er niks bij en heb ik juist mijn haar lekker messy, casual. Het enige wat ik me nu bedenk is dat een choker ketting er wel heel mooi bij had gestaan, gemist!

jurk Zizzi shop hier
panty c/o Zizzi shop hier
laarzen New Look

5 Responses

 1. Babs

  Wat staat je dit mooi! Ik ben 1.60 en ik durf ook geen lange jurk aan, bij anderen vind ik het altijd zo leuk staan… Misschien als ik er een tegenkom neem ik hem mee naar de paskamer, toch even kijken hoe het mij staat!

  Reply
  • theBiggerBlog - Josine

   Hi Babs, dan begrijp je inderdaad dat ik niet vaak zo’n jurk aanschiet. Een aanrader dus, ben benieuwd hoe het je staat. Liefs Josine

   Reply
  • theBiggerBlog - Josine

   Nee, de jurk is van edith. Ik mocht ‘m eventjes lenen om te kijken hoe het stond! xx

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.