Iets nieuws, iets origineels, iets wat je niet vaak ziet: de kimono blouse. Perfect voor de warme zomer!

Om eerlijk te zijn, ik ben al klaar voor het najaar. Het weer is prima, maar niet heel erg ‘s zomers. Elke dag op kantoor, in de airco, kom maar op met dat najaar! Toch ben ik nog niet helemaal klaar voor dat natte weer, dus combineer ik zomer een beetje met herfst met deze kimono blouse.


statement blouse


Het klinkt misschien heel absurd maar de blouse staat centraal in je kledingkast. Nooit als tevoren was de blouse zo’n belangrijk item als trend. Naast de klassieke modellen zijn er dus ook een flink aantal andere shapes te vinden in de winkel. Zo ging ik voor deze kimono blouse, een wijd model met nog wijdere mouwen.

De blouse is gemaakt van een luchtige stof met een lichte krinkel erin, perfect voor de zomer. Hier combineer ik het met een jeans, maar het is natuurlijk ook heel erg leuk te combineren met denim shorts of een rokje. Je kunt het zelfs wat meer ibiza-style maken, of boho met flink wat sierraden en shorts. De blouse is wel iets korter, dat is iets waar ik ook aan moet wennen. Toch merk ik dat kortere blouses me echt een stuk mooier staan dan de langere modellen.


statement blouse

statement blouse

statement blouse


De jeans is eentje die je het hele jaar aan kunt. Dit is zo’n ontzettende trend jeans, met de blauwe streep langs de zijkant, mark my words! De broek is me te lang, vandaar de brede omslag. Ik heb de broek inmiddels al vaker gedragen en inmiddels heb ik de onderkant afgeknipt zonder om te zomen, erg leuk met rafeltjes. Wist je dat de juiste wassing op een jeans echt je figuur ten goede kan komen? Deze wassing legt de nadruk op mijn benen en maakt ze optisch smaller en langer. Daarnaast haalt het focus weg van mijn buik, ik ben fan!

blouse c/o MS Mode
jeans c/o MS Mode
sandalen & haarband Primark
ketting H&M (oud)

3 Responses

  1. Debbie

    Heel leuke outfit, staat je prachtig! Ik heb het nu ook wel gehad met het warme weer. Wil weer andere kleren aan. MS heeft echt leuke kleren de laatste tijd!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.