web analytics

de blouse

Vandaag laat ik je de blouse zien, een echte opvaller. Iets wat je komend seizoen veel gaat zien. Gecombineerd met een nieuwe jeans, klaar voor het najaar.

Om eerlijk te zijn, ik ben al klaar voor het najaar. Het weer is prima, maar niet heel erg ‘s zomers. Elke dag op kantoor, in de airco, kom maar op met dat najaar. Ach zo hebben we altijd iets om over te zeuren toch, lekker Hollands!


statement blousestatement blouse


Het komende seizoen staat de blouse centraal in je kledingkast. Ik bedoel niet de standaard blouse, nee, nieuwe vormen. Door een andere pasvorm te combineren met mooie stoffen, uni of geprint draag je een echte eye catcher. Deze wijdvallende blouse is gemaakt van een viscose crepe met krinkel, waardoor de stof heel mooi valt. Ik draag deze op een nieuwe spijkerbroek, een hele gave! Het is een skinny fit, maar met extra lange pijpen die ik draag met een flinke omslag. De wassing is zeer complimenteus voor je figuur. De lichtgewassen delen accentueren je figuur, de donkere delen zorgen ervoor dat de bredere delen een beetje wegvallen. Helaas is het niet goed te zien op mijn foto’s, maar langs de zijnaad zit een gave donkere streep en de zijkanten (binnenkant) zijn doorgestikt met rood, echt iets anders. Waar ik dit shopte? Onderaan de post vind je alle details en links naar de websites.


statement blouse

statement blouse

statement blouse

blouse c/o MS Mode
jeans c/o MS Mode
sandalen & haarband Primark
ketting H&M (oud)

3 Responses

  1. Nienke Geluk

    Ik wil graag advertenties zien van grote maten (maat 52 en 54)

    Reply
  2. Debbie

    Heel leuke outfit, staat je prachtig! Ik heb het nu ook wel gehad met het warme weer. Wil weer andere kleren aan. MS heeft echt leuke kleren de laatste tijd!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: