Als een echt dametje in wit met deze jacquard jurk

Wit is eigenlijk mijn lievelingskleur al draag ik het niet zo vaak. Ik hou van jurkjes en in wit lijkt het dan al snel een soort bruidsjurk. Aangezien ik meer de personage van 27 dresses – the movie ben lijkt het er niet op dat ik ooit die echte jurk draag. Dus, dan maar een alternatief zoals dit schattige witte jurkje. De shape is echt fantastisch, vind je niet?


dametje in witdametje in wit


Oh wat vind ik dit toch een schattig jurkje! Ik vond dat dit jurkje eigenlijk niets nodig had, toch voelde ik me een beetje saai zo dus ik probeerde het ook met riem en ketting. Ik heb van beide de foto’s geplaatst, wat vind jij? De stof van het jurkje is zwaar, niet dik en zit heel comfortabel. Daardoor staat het rokje een beetje en is dus een jasje erop niet zo makkelijk. Een kort jasje of vestje kan prima, maar ik wilde de bovenkant laten zien natuurlijk.


dametje in wit


Dit is weer zo’n shop your shape jurkje die ik kocht in de uitverkoop. Deze is van de reguliere collectie van H&M en spotte ik eerder bij Giulia, die blogt op Grinsebacke. Ze liet dit leuke jurkje zien op haar snapchat en ik was op slag verliefd! Helaas kon ik het jurkje nergens vinden in de winkels. Tot ik vorige week in de sale keek online, en ja hoor, daar was mijn jurkje. Eenmaal binnen was ik er nog blijer mee, het zat perfect en draagt heerlijk. Alleen een beetje besmettelijk, lang leve de wasmachine. De is een maat XL trouwens.


dametje in wit dametje in wit


Benieuwd wat ik draag? Hieronder lees je alles terug. Helaas kon ik deze keer niet voor je linken, online was het niet (meer) te vinden. Dit jurkje is nu heel ’s zomers maar ik denk dat ik deze ook in het najaar prima aan kan. De stof is mooi dik en dan wordt het vanzelf een beetje winters wit. Bijvoorbeeld gecombineerd met een zwart biker jasje, dikke panty en chelsea boots. Wat denk jij?

jurk H&M
sandalen winkel in London
riem Primark
oorbellen Zeeman
nagels Rimmel Londen Super Gel

6 Responses

  1. Julia

    Oooh jammer dat het jurkje niet meer te vinden is want hij is echt leuk! De riem haalt wel je taille weg dus ik zou hem dragen zonder! Of zoals je schrijft, met een leren jasje als het weer wat kouder wordt!

    Reply
  2. Anne-Marie

    Wat een leuk jurkje. Hoewel het je allebei goed staat vind ik het zonder riem net even iets leuker. Staat wat cleaner en tegelijkertijd lief.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.