cosmic girl

cosmic girl

Back to the future, of gewoon een terugblik naar afgelopen zaterdag toen ik als cosmic girl ging shoppen in Rotterdam

Het was ergens eind jaren ’90 toen we dachten dat we in het jaar 2000-en-nog-wat allemaal er heel futuristisch bij zouden lopen, in zilver enzo. Nou ik 2017 en ook in 2018 kan dat nog wel eens kloppen. Zilver, metallic en glanzende materialen is de huidige trend. Deze ekster hoeft niet te wachten op de trend, maar eerder op de beschikbaarheid!


cosmic girl cosmic girl


Wat blijkt, ik hoefde helemaal niet naar Curacao om flamingos te zien! Al moet ik zeggen dat ze op zo’n prachtig eiland er toch leuker bij staan. We reden voorbij Blijdorp in Rotterdam en toen ik dit klassieke hek zag, wilde ik daar foto’s maken. Zo’n koude maar zonnige dag, met prachtig licht en dan dat magische hek! Het had zo omschreven kunnen worden in een boek van Roal Dahl als je het mij vraagt, prachtig.

She’s just a cosmic girl, from another galaxy
– lyrics Jamiroquai

Zo kocht ik deze laarsjes vorig jaar al en moest echt even wennen. Een spitse neus én zilver, maar ze zitten heerlijk en ik vond ze een toegevoegde waarde voor mijn garderobe. Hetzelfde ging eigenlijk met dit rokje, die ik een tijdje terug scoorde in een maat L, wat daar een maat 40-42 is denk ik? Shop your shape en de wereld gaat voor je open. De rok was kuitlengte en lag al de hele tijd in mijn kast, tot ik me bedacht dat ik de rok ook gewoon korter kon maken. Heel futuristisch, zo’n schaar! En zo ontstond het dat ik eindelijk een plissé rokje ging dragen zonder me er een tent in te voelen!


cosmic girl cosmic girl cosmic girl


De trui is van de reguliere collectie van H&M en is mijn tweede huid. Het is zelfs zo erg dat ik er nog eentje heb gekocht in een andere kleur. Ik draag overigens een maat L, want ze vallen ontzettend groot. Ze zijn verkrijgbaar tot maat XL wat denk ik tot maat 52 zeker past. De rok is dus een L-etje en is van New Yorker en dus geüpdate door yours truly. De panty was even hard werken, op de één of andere manier passen Hema panty’s mij nooit, althans het kruis hangt halverwege. Vraag niet hoe, maar deze ging omhoog met veel moeite en blij dat ik was! Ik wilde al zo lang een nopje. De laarsjes kocht ik vorig jaar bij Primark en zitten als pantoffels.

trui H&M
rok New Yorker
panty Hema
laarsjes Primark
tas gekregen op een beurs
jas c/o Bonprix

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

6 Comments

 • Josine Wille 24 December 2017 11:59

  Dankjewel Mam! xx

 • Josine Wille 24 December 2017 11:59

  Klopt ook, die trui zou ik het liefste elke dag dragen hihi!

 • Josine Wille 24 December 2017 11:59

  Dank je! De zon deed me goed denk ik 🙂

 • Anne-Marie 21 December 2017 15:37

  Staat je goed, je straalt helemaal. Cosmic glow vast.

 • Sammie 20 December 2017 20:15

  Gave outfit en die trui ziet er uit alsof ie net zo lekker zit als een pyjama! Heerlijk voor dit seizoen 🙂

 • Hanneke 19 December 2017 21:46

  WOW Josine, staat écht leuk!!!. En jaaa… dat hek wil ik óók

Leave a Reply