Voor sommigen is comfortabel het verboden woord in fashion

Waarom? Echt, waarom zou dat een verboden woord zijn. Nu ben ik dan ook wel een groot voorstander van fashion freedom, draag lekker waar je jezelf goed in voelt. Natuurlijk heb ik een mening, die heb ik altijd maar daar hoef jij toch niks mee te doen? Tenzij je er letterlijk om vraagt natuurlijk, dan vind ik het alleen maar leuk om te sparren over mode! Waarom schrijf ik dit? Ik ben veel thuis de laatste maanden en ik merk dat ik dan toch eerder kies voor iets wat lekker zit, comfortabel dus. Al hoeft comfortabel niet meteen mode-loos te zijn!


comfortabel

comfortabel

comfortabel


Eerder vertelde ik je al dat ik een Shop Your Shape momentje had bij Bershka, toen ik voor mijn nichtje aan het shoppen was. Ik paste daar een geweldige rok, die ik uiteindelijk in een maat S kocht (want volgens mij waren alle maten hetzelfde). Naast deze rok kocht ik er ook deze broek, of eigenlijk culotte. Er zit een plisse werkje in, is van tricot en zit zo ontzettend lekker! Ik heb de broek, of broekrok -wat een vreselijk woord- al vaak gedragen. Het is weer eens wat anders he? Ik draag ‘m graag met een lang vest, maar deze bodystocking eronder maakt de broek een stuk chiquer? Ik kreeg deze body van Adia, een plus size merk uit Denemarken. Wat zit deze lekker! Het is een gevoerde kanten top, met een tricot onderkant. Ook ideaal om over je panty te dragen, zakt deze niet meer af!


comfortabel comfortabelcomfortabel


Mijn liefde voor zwart was er altijd al, maar dit seizoen is het echt wel heel erg. Ook alles wat ik zie in de winkels, waar mijn oog op valt en wat ik echt tof, leuk, mooi vind is zwart. Dus sorry, even wat minder vrolijke kleurtjes op mijn blog deze keer. Al let ik daar zelf nooit zo op hoor, ik draag gewoon waar ik zit in heb die dag. Ook de alternatieven voor zwart, zoals legergroen en donkerblauw vind ik prachtig en draag ik graag. Bij deze kleuren staat gewoon alles!


comfortabel

vest & broek Bershka
body c/o Adia bekijk de site
laarzen New Look
diadeem H&M

 

bedankt Marcel Elzenaar Agenturen

13 Responses

  • theBiggerBlog - Josine

   Klopt, maar ik hoor complimentjes graag dubbel 😉 haha! Liefs, Josine

   Reply
 1. Renate

  Mooie outfit!
  En wat zie je er goed uit, afgevallen?
  Hoe dan ook, je blijft prachtig

  Reply
 2. Jeapiebel

  Ik ben niet perse voor zwart, maar ik heb ook veel hangen in mijn kast. Zwart blijft altijd tijdloos. Prachtige set heb je vandaag.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.