SEARCH

mijn style is eindelijk een trend, Chanel voor beginners

mijn style is eindelijk een trend, Chanel voor beginners

Eindelijk is het zover, mijn favoriete style is één van de trends van dit seizoen! Chanel voor beginners; klassiek, preppy en stijlvol

Je zou het misschien niet denken, maar als ik kon kiezen dan zou ik een Chanel meisje zijn. Nou ja, meestal, want ik ben en blijf een fashion schizo. Ik ben dol op variëren maar iets wat al sinds de pubertijd terug komt in mijn style. De klassieke bouclé stoffen en tweeds, de preppy ruitjes gecombineerd met wollige truitjes en het liefst nog met een hoedje of baret. Ik ben er dol op! Al jaren noem ik deze style ‘Chanel voor beginners’ met een flinke knipoog natuurlijk. Je hoeft namelijk helemaal geen merk te dragen om er zo uit te zien!

Nu dit najaar deze oude trend weer een nieuw leven in geblazen wordt betekent dat het wel verkrijgbaar is. In alle budgetten en nu ook, alle maten. Dit jasje vond ik al vorige maand maar toen was het nog veel te warm hiervoor. Je snapt, ik vind dat herfstachtige weer dus helemaal geen probleem!


Chanel voor beginners

Chanel voor beginners

Chanel voor beginners


Wat zich typeert aan de Chanel look is het gebruik van stoffen en materialen. Daarnaast speelt kleur ook een belangrijke rol. Mooie, rijke en volle stoffen als een bouclé tweed jasje is heel typerend. Zonder kraagje, gewoon een rond gesneden halslijn en geen revers. Een bijpassende rok of broek maakt het helemaal af maar dat is met de baby bump wat moeilijk. Het alternatief is deze geplisseerde jurk van soepel vallende stof. Ook zo’n klassieker. Iets wat ook typerend is voor deze style is dat de outfit tonaal is, iets wat ik zelf altijd erg mooi vind. Onderaan lees je welke maten ik draag en vind je ook de shopping links.

De blazer is gemêleerd blauw met grijs en wit. Ik draag deze in maat 46 en draag ik altijd open. De jurk is gemaakt van een soepel vallende stof en heeft een verloop van plissé. De jurk valt ruim en hier draag ik maat 46, dankzij de plissé hoef je geen rekening te houden met de heuppartij. Het is afgewerkt met kanten details op de schouders en mouwen, wat ik erg chic vind ogen. Het leuke aan deze items is dat je ze kunt up & down dressen. De jurk is elegant en kan ook prima voor een mooi feest, gecombineerd met mooie pumps. Het jasje draag ik ook sportief, op een jeans en eronder een top of blouse.

blazer Sara Lindholm c/o Happy Size
jurk Sara Lindholm c/o Happy Size
schoenen Primark

 

banner

Josine Wille
Hi, welcome on theBiggerBlog.com! Read all about my passion for fashion, love for beauty & make up and much more.. Let me know what you think, I love to receive your messages. With love, Josine

You May Also Like

2 Comments

  • Mama 28 September 2018 10:22

    Súper mooie outfit!!!! 1000x mooier dan een zwangerschapsjurk, vind ik dan hè…. Hadden we niet onze tijd…‼️

    • Hanneke 2 December 2018 14:30

      Weer super duper mooi!!!!…

Leave a Reply