Ook zo draag je de bandeau: deel II, casual met sneakers

Wanneer je een nieuwe jurk koopt is het fijn om deze op meerdere manieren te kunnen dragen. Je zag me eerder in dit jurkje in een chique style, met hakken en clutch maar dit kan ook als casual bandeau gecombineerd worden zoals ik deed met dit bomber jasje.


bandeau deel II bandeau deel II bandeau deel II


De sneaker trend is de perfecte manier om je outfit meer casual te maken, maar ook comfortabeler. Wanneer je kiest voor comfortabel betekent dat niet meteen dat je eruit ziet als een suffe taart. Het betekent dat je de juiste keuzes maakt. Laten we eerlijk zijn, ik ben dol op hakken en ik voel me er altijd net ietsje mooier in maar mijn voeten worden heel erg gelukkig van de afwisseling met sneakers. Ik kocht deze Nike’s in de sale en heb ik geen seconde spijt van gehad. Wat vind je van deze look?

They can imitate your style, but they can’t imitate your creativity

De bandana is hot! Ik blijf deze stoïcijns boeren zakdoek noemen, net als toen. Hier draag ik deze in wit met zwarte print. Het is een fijne afwisseling op zo’n hete dag. Meestal draag ik een ketting en wanneer het warm is krijg ik daar uitslag van mijn nek. Het jurkje zagen jullie eerder, deze is van H&M+ en ik draag een XL. Onder de jurk draag ik een katoenen wielrenbroekje.


bandeau deel II bandeau deel II bandeau deel II


Voor wanneer het buiten ietsje frisser is draag ik deze bomber. Het is een fijnbrei vestje met een rits middenvoor. Het is gemaakt van een wit, of bijna lichtgrijs garen met een zilveren lurex draad erdoor. Omdat de bomber iets korter is kan het perfect op een rokje of een jurkje, zo accentueert het de taille. Ik shopte deze bij Primark ik draag maat 20. Wat vind je van deze style bij mij?

 

bomber Primark
jurk H&M+
sneakers Nike AF1
handtas Primark
bandana Ali express

 

zelfde look, andere style

zwarte bandeau

Leave a Reply

Your email address will not be published.