SEARCH

caramel

caramel

Vandaag casual in caramel &  jeans

Misschien komt het omdat ik gewoon zin heb in iets zoets, maar het enige wat in me opkomt als ik deze kleur wil omschrijven is caramel. Het is net iets lichter dan cognac, net iets darker dan camel. Caramel is het dus! Ik vind dit zo’n mooie kleur en zeker om te combineren met jeans.


caramelcaramelcaramel


Je hebt de andere versie van deze jas al eens eerder gezien, namelijk de lange donkerblauwe militairen jas die ik hier droeg. Ik vond deze jas echt zo mooi, maar deze korte versie vind ik ook erg leuk. Ik vond het zo leuk om alles even te mogen passen. Het was een soort van shoppen in de tas van Edith van StyleHasNoSize, die overigens ook de foto’s maakten. Naast de kleur vind ik de details ook zo  leuk, de metalen knopen, de opstaande kraag en de gouden bandjes. Ik draag hier de grootste maat 48.


caramelcaramelcaramel


Deze jeans zitten zo lekker! Ik heb deze gekocht omdat ik de wassing zo mooi vind, clean, simpel en donkerblauw. De broek is super stretch en zit dus heerlijk, maar wel netjes. De stiksels is wat het zo leuk maakt, de grove okergele stiksels lopen langs de hele zijnaad en de zakken. Deze broek is van October en is een maat 48, de broek is verkrijgbaar tot maat 52. Ik shopte deze in Mallorca, waar ik een shopping  vlog over maakte. De top eronder vond ik in de sale. De shawl komt van de kringloop en fleurt de boel een beetje op, vind je niet?


josine wille

jas Wehkamp shop hier sale!
top Primark
jeans October
laarzen Sacha (vorig jaar)
shawl kringloop

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

5 Comments

 • theBiggerBlog – Josine 10 November 2016 01:53

  Hi Aure, thank you! xx

 • Aure 9 November 2016 06:47

  Hallo,ciao Josine…nice outfit!…Fashion is Art and always your outfits are a charming work of Art!

 • theBiggerBlog – Josine 9 November 2016 02:05

  Dank je wel voor je lieve compliment! xx

 • Rochella 8 November 2016 17:46

  Jij weet altijd de leukste outfits samen te stellen. Ben helemaal fan van je stijl. Ook die foto op insta met de jurk van Primark is AMAZING. Love it

 • Hanneke 8 November 2016 16:59

  Staat heel cool Josine!!! Mooie combi…!!

Leave a Reply

13 − eight =