SEARCH

break the rules 

break the rules 

Vergeet al die fashion regeltjes dit seizoen en break the rules!

Het zit er bij veel van ons ingebakken: draag altijd iets dat over je kont valt. Het mag niet te strak zitten. Let erop dat het flatteert. En zo kan ik er nog een paar op gaan noemen. Wat als je dat nu eens achterwege laat en je draagt wat je zelf wilt? Break the rules! Draag waar je zelf zin in hebt, waar je je goed in voelt. Wanneer jij je mooi voelt, straal je dat ook uit. Laat je geen regels opleggen, want regels zijn er om gebroken te worden.


break the rules  break the rules  break the rules 


Zaterdag was ik in Dordrecht, hier heb ik 7 jaar gewoond midden in het centrum. Het is een prachtige stad en ondanks alle voorspellingen werd het stralend weer. Ik weet nog goed hoe graag ik daar weg wilde, maar toch wanneer ik er weer ben moet ik even langs mijn oude plekjes, vrienden en winkeltjes. Terwijl ik door de stad liep realiseerde ik me wat er de afgelopen jaren veranderd is. Aan mij. Hoe anders is ben en toch ook weer niet.

“forget the rules, if you like it, wear it!” – Josine Wille

Het was in Dordt dat ik thuis zat in between jobs en ik een website wilde beginnen. Altijd al heb ik lak gehad aan regels, zeker aan ‘regels voor de volle vrouw’. Blegh, als ik alleen deze zin type word ik misselijk! Wandelend door Dordrecht realiseerde ik me dat ik nu 1000 stappen verder ben en zoveel meer doe en durf. Ooit begon ik mijn blog om andere meiden te inspireren, maar ook te motiveren om net als ik het gewoon allemaal te doen.

Flatteren is iets wat ik graag doe, maar als het een keertje niet zo is, dan maar niet. Ook trek ik niet alles over mijn kont, dat maakt mijn heupen alleen maar breder. De mode volgen, de trends dragen, waarom niet? Dat doe ik ook met deze outfit, een ruit gemixt met bloemen. Een pantalon met sneakers. Ik draag altijd aansluitend broeken, skinny fit om het makkelijk uit de leggen. De wijdere broeken vind ik prachtig, bij een ander. Waarom? Ik besloot dat het een kwestie van wennen is en deed het gewoon aan.


break the rules  break the rules  break the rules 


Hier combineer ik prints, de gebloemde trui zou ruim vallen maar dat valt wel mee. Hier draag ik maat 46 en die zit prima, maar niet oversized, misschien maar goed ook. Ik was helemaal verliefd op de print. Eigenlijk wilde ik het combineren met een rokje, maar ik vond het zo leuk met deze ruit. De broek, nou ja, pantalon -ik ben nooit zo netjes gekleed he- is een maat 48 en heb ik een stukje in laten korten. Door het te combineren met sneakers wordt de look iets meer casual. De tas, die je nu al vaak heb gezien is mijn current favorite, dat fluweel is zo mooi.

trui c/o navabi
blouse H&M
pantalon c/o Bonprix
sokken & handtas Primark
sneakers Nike AF1

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

3 Comments

 • sammie 29 October 2017 17:00

  Hele leuke outfit, vind die top helemaal geweldig. Mooie kleuren en de print is prachtig.

 • Rachel 24 October 2017 23:18

  Wat een super leuke outfits!

 • Marleen 24 October 2017 10:25

  Nou, jij inspireert niet alleen plus size meiden hoor! Ik vind dat jij er altijd ZO gaaf uitziet! <3
  die sokjes vind ik trouwens echt top bij je sneakers! Ik ga ze ook halen voor bij mijn witte Nikies :)

Leave a Reply

nineteen + 6 =