SEARCH

bomber jack & jeans

bomber jack & jeans

Flashback naar de jaren ’90 in een bomber jack & jeans

Alles wat ooit in was, komt weer terug in de mode maar dan net even anders. De tijden veranderen, nieuwe kleuren maar de style is van het verleden. Deze look is geinspireerd door de jaren ’90, met een bomber jack, jeans & shawltje. Wat vind je van deze look? Onderaan de pagina vind je alle shopping & maat details.


bomber jack bomber jack bomber jack


De jaren ’90 zijn helemaal mijn ding, een fashion peak kun je wel zeggen! Het shawltje heb ik destijds ook veel gedragen en ja ook weer de opmerking “goh, stewardess geworden?” slingeren me weer om de oren. Een paar maanden geleden was ik bij de MS Mode kick off van het nieuwe seizoen en spotte ik al dit jasje en t-shirt. Ik kon niet wachten! Eindelijk zijn ze er en kreeg ik deze opgestuurd.

be someone’s sunshine when their skies are grey

Het jasje is van nepleer en heeft een voering, de mouwen zitten vrij strak, met name op de manchet. Dit draag ik echt als jasje, niet als buitenjas. Hier draag ik een maat 46. Ik vind het fijn dat het jasje niet te lang is, want het verhuld mijn taille compleet dus dan wil ik wel wat van mijn andere curves laten zien. Het t-shirt is zo gaaf, overal patches voorop en een korte mouw. Ik draag hier maat XL. Snel zijn, want ze deze is alleen nog in de winkel verkrijgbaar.Deze jeans is van Zizzi en ik draag deze in maat 50, dus het valt een beetje ruim. Dit vind ik juist fijn, want dan is geen buikje te zien. Zo kan ik prima dit korte shirt en jasje erop dragen. De lengte van de broek is wat lang, 34” maar dat vond ik bij dit model juist wel leuk, want dan kan ik zo’n brede omslag maken.

De sleehakken die ik draag zijn donkergrijs en vond ik stoer, maar toch vrouwelijk bij deze outfit. Ik shopte deze ooit eens in Mumbai, India tijdens mijn zakenreis. Mijn vliegtuig had vertraging en tja, dan maar shoppen. Nog steeds blij mee! De clutch kocht ik bij de Action omdat ik het printje zo leuk vind, maakt het geheel wat vrolijker. Het shawltje heb ik al jaren ik kocht ik op een rommelmarkt, daar vind ik de mooiste schatten. 

jasje c/o MS Mode
t-shirt c/o MS Mode
jeans Zizzi c/o Navabi
tas Action

 

Josine Wille
Hi, welcome on theBiggerBlog.com! Read all about my passion for fashion, love for beauty & make up and much more.. Let me know what you think, I love to receive your messages. With love, Josine

You May Also Like

2 Comments

  • Vanessa 14 June 2016 19:21

    Ik vind je jeans en t-shirt superleuk. Mooi tasje ook!

  • Hanneke 13 June 2016 18:55

    Weer n leuke nieuwsbrief‼️ Jaren 90…. Tsjaaa…. Times flyes‼️

Leave a Reply