bloemen & strepen

bloemen & strepen

Ik buig graag de fashion rules door eigen combinaties te dragen, zoals deze print mix van bloemen en strepen

De romantische bloemenprint geeft de jurk een vintage look. Doordat de print een zwarte basis heeft, is het goed te combineren met deze zwarte blouse. De witte krijtstreep op de blouse is subtiel en is een modern contrast met de bloemenprint.


plussize blogger Yours Clothing


Het model van deze jurk is mij op het lijf geschreven, aangesloten van boven en wijd uitlopend aan de onderkant. Zo’n model wordt ook wel skater dress genoemd. Het heeft een ceintuurtje wat de taille accentueert.

happiness blooms from within

Eronder draag ik een blouse, omdat het uiteraard te koud is om met blote armen rond te lopen in Februari. Toch vind ik zo’n jurk ideaal, want door met laagjes te werken kun je het eigenlijk altijd aan. In het voorjaar of zelfs zomer kan dit ook zonder iets eronder, voor nu dus wel. Een leuk alternatief is een coltrui of een top met kant bijvoorbeeld, wat goed past bij de bloemenprint.


bloemen & strepen bloemen & strepen bloemen & strepen


De blouse heb ik al ontzettend lang en is echt een klassieker. Ik ben dol op een mooie kraag, zeker in mijn preppy looks. De aangesloten mouwen zorgen ervoor dat het goed past onder jurkjes als deze, maar ook onder een trui bijvoorbeeld. Het jurkje is van Yours Clothing en ik draag hier maat 20, wat valt als een maat 48. Het is gemaakt van een wat zware stof, maar zit heel comfortabel.

 

blouse H&M+
jurk c/o Yours Clothing
panty Ulla Popken
laarzen boetiek winkeltje in Dordrecht

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

Leave a Reply