SEARCH

blauw velvet

blauw velvet

Zodra het licht valt op blauw velvet dan wordt het magisch

Er iets met velvet wat gewoon magisch is, zeker zodra het licht erop valt. Ik werd meteen verliefd op deze jurk toen ik ‘m zag. Die glow en die flow, die zijn gewoon perfect.


blauw velvet blauw velvet blauw velvet


Eigenlijk heb ik dit jurkje al een tijdje, maar ik wist steeds niet zo goed hoe ik het goed kom combineren. Em toen opeens had ik het! Met een blouse. Deze prachtig gestreepte blouse had ik nog en droeg ik eigenlijk niet zo vaak meer. Zo zie je maar, met een paar goede items in je kast heb je altijd meer dan he denkt! Probeer het zelf ook maar, wanneer je iets nieuws hebt, pak je gewoon waar je het nog mee kunt combineren. Laatst droeg ik de jurk ook met mijn overknee laarzen en een simpele zwarte coltrui eronder.

She wore blue velvet. Bluer than velvet were her eyes – Lana del Rey

Ik vind fluweel heel mooi, ook heel chic maar tegelijkertijd ook best heftig om te dragen. Het is niet een item wat ik wekelijks uit de kast trek. En toch, toch trekt het me aan op de een of andere manier. Deze diepblauwe kleur vind ik prachtig en combineert ook erg goed met wit, rood en zelfs bordeaux rood.


blauw velvet blauw velvet blauw velvet


De jurk die ik hier draag is van Primark en ik heb de grootste maat aan, namelijk maat 48. Zo’n velvet stof mag natuurlijk niet te straks zitten. Aangezien de jurk een beetje aan de korte kant is, draag ik er een hele dikke panty onder van Yours Clothing. Deze zit heel fijn en glanst niet zo veel als die van andere merken. Om het omhoog kruipen tegen te gaan draag er tegenwoordig een onderjurkje onder, werkt perfect.

Ik draag graag jurkjes met korte mouwen. Off shoulder is altijd wat lastiger te combineren, zeker in de winter wanneer het echt te koud is voor blote armen. Een vest of jasje erover vind ik niet zo leuk, dus besloot ik er iets onder te dragen. Dat doe ik overigens vaak met jurkjes, iets eronder. Dat geeft het net iets meer.

 

jurk Primark
blouse Jette c/o Navabi
panty c/o Yours Clothing
laarzen New Look
handtas Paul’s Boutique
shawl borrowed from Edith

 

nog meer velvet:

bordeaux & zwart

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

2 Comments

  • theBiggerBlog – Josine 22 December 2016 23:03

    Ja dat snap ik, dat had ik ook heel erg met fluweel hoor, die link naar gothic. Maar nu vind ik het toch weer heel mooi! Liefs Josine

  • Anouk 21 December 2016 12:07

    Heel mooi! Ik heb ook een velvet blauw jurkje en die draag ik alleen naar 90s feestjes, ik associeer het zo snel met mijn eigen gothic verleden en/of de 90s maar stiekem kan het volgens mij nu gewoon weer. Gek dat ik vroeger alles dacht zonder er zo bij na te denken.
    Ik vind je jurk in ieder geval heel mooi, misschien dat ik ook eens de Primark binnenloop ;)

Leave a Reply

five × 4 =