beste basics: skinny jeans

De outfit van vandaag draait helemaal om de skinny jeans. Een van de beste basics die iedere curvy girl in haar kast zou moeten hebben.

Vorige week schreef ik al over de beste basics. Vandaag laat ik je een outfit zien met een van mijn favorite basics, de skinny jeans. Deze zijn zo makkelijk te combineren, passen bij alles. Om de spijkerbroek goed te laten zien, draag ik er een strakke top op.

skinny jeans

“de juiste skinny jeans lijkt een basisbroek maar doet feitelijk heel wat meer”

skinny jeans

skinny jeans

skinny jeans

Ik draag deze spijkerbroek in UK maat 22 (EU maat 50) en lengte 30″ want ik wilde een broek die ik ook me sneakers kan dragen. Meestal heb ik maat 48 maar de Engelse broeken kunnen wel eens anders vallen. In dit geval had ik ook de maat 48 kunnen hebben. Het lijkt misschien een simpele donkere jeans, maar als je beter kijkt dan zie je de speciale wassing. Dat is dan ook de reden waarom het shaper jeans heet. Het helpt je figuur een mooie shape te krijgen. De lichtere wassing zorgt voor het benadrukken van je goede punten, terwijl de donkere delen een beetje vervagen.

De perfecte skinny jeans:
♥ zit nauw aangesloten op je lichaam
♥ draagt zeer comfortabel
♥ heeft de juiste wassing om je een beter figuur te geven

Wat ik draag?
skinny jeans c/o Yours Clothing | top c/o Yours Clothing | sandalen bought in India

skinny jeans

 theBiggerBlog.com uses affiliates

6 Responses

  • admin

   Hi Yvette, de tregging zit goed. Hij loopt wel een beetje uit, maar zoals ik al schreef in m’n blog post, ik had een maat kleiner kunnen hebben. Een tip wat ik altijd doe na een keer dragen: even de broek op 20 min in de warme droger luchten. Dan komt ‘ie weer op vorm.

   Reply
  • admin

   Deze heb ik ook aangehad Renate, maar zat mij iets te hoog helaas. Mooie broek inderdaad!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.