belloya shoplog [Curvy Fashion Vlog]

belloya shoplog [Curvy Fashion Vlog]

Er staat een nieuwe Curvy Fashion Vlog online, een shoplog met de lente collectie van plussize merk Belloya

Denk je aan een jurkje, dan denk je aan Belloya. Het merk bestaat misschien nog niet zo heel lang, maar heeft zich nu al gekenmerkt door haar ruime collectie aan jurkjes. Toen ik gevraagd werd om een vlog op te nemen en items van de nieuwe collectie door te passen, werd ik dolenthousiast. Natuurlijk wilde ik eigenlijk wel alle jurkjes proberen, maar ik heb me netjes ingehouden. Ook een beetje out of the box gegaan, door een top en broek te bestellen en zelfs een badpak!

bekijk mijn curvy fashion vlog hier:

mocht de link niet werken, klik dan hier

Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal, dan zie je de volgende filmpjes ook voorbij komen. Ik ben benieuwd wat je er van vind en wat je me het leukste vind staan. Hieronder vind je de links naar alle items die ik heb gepast in mijn vlog. Hierin vertel ik hoe het past, ik laat je zien hoe het me staat en ook vertel ik welke maat ik draag.

  • wikkeljurk met stippen print [shop hier] ook verkrijgbaar in wit
  • jurk met bloemen print [shop hier] ook verkrijgbaar in zwart 
  • top met stippen print [shop hier]
  • joggers in room wit [shop hier]
  • rode jurk [shop hier] ook verkrijgbaar in zwart 
  • badpak [shop hier] ook verkrijgbaar in blauw en rood

De maten vind je op de site van 1 tot en met 7 wat vertaalt naar 44 tot en met 56. Mocht je willen weten welke maten daarbij horen, bekijk dan de maattabel, ga dan naar de site van Belloya en klik op maattabel onder een kledingstuk. Hier vindt je de body afmetingen, zodat je makkelijk je eigen maat kunt vinden door jezelf op te meten. Ik vertel in mijn vlog welke maten ik draag.

 

banner

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

Leave a Reply