back to the future

back to the future

Soms kom ik op een plekje waar de tijd even heeft stil gestaan, back to the future

Als je het onmogelijke eens mocht doen, wat zou je dan kiezen? Vliegen lijkt me leuk, maar ik heb enorme hoogtevrees. Tijdreizen zou ik geweldig vinden, en dan met name de jaren ’60 en ’70, een tijd waarin degelijkheid en ruimdenkendheid elkaar afwisselden. Onlangs was ik een weekend in zuid Duitsland, sneeuw overal. Het huisje waar we verbleven was een combinatie van oud & nieuw, daar hou ik van! Terwijl we kneuterig naast het haardvuurtje zaten keken we Queer Eye & bepten we bij, girls weekend!


back to the futurejosine wille


In mijn eigen huis heb ik een hoop vintage, gecombineerd met nieuwe en moderne meubels. Ik hou van dat contrast. Het interieur van het Duitse huis was ook zo. Bij binnenkomst zag ik de trap en bekleding en ik werd helemaal enthousiast. Nee, ik zou ook mijn trap niet zo laten bekleden, maar als het er nog ligt van ‘toentertijd’ dan vind ik het ontzettend gaaf. Buiten was het stervenskoud en na de korte poging om foto’s te maken in de sneeuw werd de trap mijn foto locatie!

“the secret of change is to focus all of your energy, not on fighting the old, but on building the new”

De trend van dit jaar is kleur! Van rood met roze, tot aan groen en geel en oranje is ook zo’n kleur wat heel tof met blauw of paars combineert. Hello purple hair! Oranje droeg ik eigelijk nooit, op een Koninklijke dag in April na! Deze trui zag je eerder voorbij komen in een shoplog en besloot ik te houden. Het combineert eigenlijk veel makkelijker dan ik dacht! Toen ik deze rok uitkoos wilde ik het combineren met wijn rood, wat ook echt heel mooi staat. Maar dat kleine oranje bloemetje viel me op, dus onder het mom variëren moet je leren ging ik voor oranje.


back to the future back to the futureback to the future


Eigenlijk is alles aan deze look heel erg tuttig, of zoals ik het altijd noem preppy. Ik hou daar van, en door het met elkaar te dragen wordt het opeens één geheel. De kanten rok met romantische panty, de polkadot blouse met grote strik en de oranje tinten. Back to the future. De blouse draag ik in maat 46 en vind ik ontzettend tof onder een trui, maar kan ook leuk onder een jasje. De rok is maat 48 en valt erg ruim, het is gemaakt van stretchbaar kant en gevoerd (en zit heerlijk!). Een net-panty draag ik graag bij geprinte items, dat vind ik net iets leuker staan. De trui is maat L van de reguliere collectie en valt erg ruim.

 

 

trui H&M
blouse c/o Happy Size
rok c/o Happy Size
panty Yours Clothing
laarzen & baret Primark

 

bekijk hier mijn shop log met de oranje trui:

 

 

banner

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

2 Comments

  • Sammie 22 February 2018 22:29

    Die trap bekleding! Lol!
    Leuke ‘preppy’ outfit! Je haarkleur past goed bij het oranje!

    • Josine Wille 24 February 2018 23:04

      Ja hoe vind je die, de trap! Geweldig fout he? En inderdaad, tof met paars. Helaas ben ik nu weer een blondje 😉

Leave a Reply