Een klassieke look is tijdloos, back to basics. Soms vragen mensen me wel eens “wat draag je dan normaal, gewoon doordeweeks?” eigenlijk niks anders!

Om eerlijk te zijn maak ik niet echt onderscheid tussen doordeweeks en in het weekend, ik vind elke dag het weer een nieuwe uitdaging om me aan te kleden. Soms heb ik zin in casual, soms zin in een jurkje en hakken. Het ligt er helemaal aan waar ik zin in heb als ik ’s morgens op sta. Het is dan ook altijd een drama om te moeten pakken voor een paar dagen weg, want ik weet nooit waar ik ‘zin’ in heb. Dus om je vraag te beantwoorden, dit is zo’n look waar je me in tegen kunt komen.

Nu ik veel thuis ben, merk ik dat ik minder vaak hakken draag en sneller kies voor comfortabele schoenen, hoe vreselijk dat ook klinkt. Gelukkig is casual en comfortabel de trend en kom ik daar toch weer goed mee weg! Deze sneakers heb je al heel vaak voorbij zien komen, dit zijn echt mijn favorites. Ook deze jeans draag ik nu al ruim een jaar met plezier, dan te bedenken dat ik ‘wel even moest wennen aan al die gaten’ en nu is het bijna een basic voor me. De trui shopte ik vorig jaar in de sale, net als de blazer. Het mouwloze blouse eronder heb ik al jaaaaaren. De pet kreeg ik onlangs van Martje. Een recycle outfit dus!


doordeweeksdoordeweeks

doordeweeksdoordeweeksdoordeweeks


Dit is dus echt iets voor mij, ik sta ’s morgens op en dan opeens bedenk ik een combinatie. Het leukste vind ik wanneer ik een look maak met dingen die ik nog nooit eerder heb gedragen samen. Overigens draag ik heel vaak items die ik al jaren heb, dat vind ik juist zo leuk, om die te combineren met nieuwe dingen. Het is de laatste tijd niet zo warm, maar echt zin in een winterjas heb ik niet (meer). Veel van mijn looks zijn gebaseerd op laagjes en dan het liefst met een jasje, zodat ik dus op pad kan zonder die dikke jas.

blazer MS Mode
blouse & trui H&M
jeans & tasje Primark
sneakers Nike Air Force 1
pet c/o Big Girlz

8 Responses

 1. Hanneke

  Staat super hip en leuk‼️Ben niet van de gatenbroeken, maar het misstaat zéker niet…

  Reply
 2. Sheila

  Staat je weer erg leuk. Ik kan niet wachten tot ik weer terug ben in mijn oude shape en de zwangerschapskleding en voedingskleding achter me kan laten! Ik heb net een week plat gelegen en herken me ook niet eens meer terug. Super irritant is dat. Ik mis mijn eigen kleding wel.

  Reply
  • Josine Wille

   Ja, het lijkt me gek als je opeens op 1 plek groter wordt en je ‘normale’ kleding niet meer past. Maaaarrrrrr.. je krijgt er wel iets heel moois voor terug 🙂 Liefs, Josine

   Reply
 3. Forever38.com

  Staat je goed ! Leuke outfit, ik vind met name het kraagje over de streeptrui erg leuk staan, dat geeft het net een meer geklede uitstraling

  Reply
 4. Sammie

  Ik vind deze look helemaal te gek! Zelf heb ik geen jeans met dat soort grote gaten, vind mijn benen al te wit om te showen 😀 petje staat je ook geweldig!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.