Een overzicht van de leukste zwangerschapskleding voor dit voorjaar, tot maat 54

Ben je in verwachting? Het is pas februari maar door de zachte winter hangen de lentekriebels al in de lucht. Ben je op zoek naar leuke plussize proof zwangerschapskleding deze lente? Ik zette de leukste items op een rij, tot maat 54.

de volledige lijst met plussize proof zwangerschapskleding adressen

Tijdens de zwangerschap verandert je lichaam enorm. Elk lijf is anders, maar naar mate de weken verstrijken heb je waarschijnlijk toch een paar items nodig. Passende kleding, zeker in grotere maten, is dan niet altijd goed te vinden. Kies voor een paar goed combineerbare items. Jurkjes, waaronder een mooie bodycon, ofwel aangesloten jurk. Om die prachtige buik te laten zien! Maar ook tops en een goede jeans, of misschien zelfs wel al shorts voor warmere temperaturen, kunnen niet ontbreken.

De trendkleuren voor dit seizoen zijn groen, in alle varianten. Van army groen, tot pastel, tot gras groen. Dit wordt veelal gecombineerd in prints. De denim jurk is ook een trend en is bij verschillende merken te koop; ik laat je de meeste fashionable zien. Lila is ook een trendkleur, in de zeer lichte kleur tint. Utility wear, zoals jurkjes en jacks met grote zakken en knopen zie je ook veel.

  • klik op de afbeelding om direct te shoppen
  • veeg met de muis over de afbeelding om de maten te bekijken

Bij het aanschaffen van zwangerschapskleding is het handig om meteen rekening te houden of je wel of geen borstvoeding wilt gaan proberen te geven. Er zijn een aantal items zo gemaakt dat je het kunt dragen tijdens je zwangerschap, maar erna ook kunt dragen als nursing wear, ofwel borstvoeding kleding. Zeker als je veel in gewicht bent verandert is het fijn dat je het wat langer door kunt dragen zodat je je comfortabel in je kleding voelt na de bevalling.

combinaties met reguliere collectie

Er zijn veel items die je kunt dragen tijdens de zwangerschap, die je shopt bij de reguliere collecties. Erg fijn, want dat betekent dat je die langer dan negen maanden kunt dragen. Denk aan een grof gebreid lang vest, ook een trend van dit seizoen en zit ook nog eens heel fijn. Kies voor een vest met zakken, ik vond ze ideaal na de bevalling, ik zeulde alles mee en bleef lekker warm tijdens de nachtelijke voedingen. Een spijkerjack of biker jack maakt ook elke outfit net even iets stoerder. Het jasje hoeft niet dicht, draag hij tijdens je zwangerschap gewoon open.

de leukste lente zwangerschapskleding tot maat 54, positiekleding, grote maten zwangerschapskleding, plussize, curvy, maat 48, maat 50, maat 52

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: