ook een bikini body

Vraag jij je af hoe je er geweldig uit kunt zien op het strand? Bekijk hier het filmpje hoe jij ook een bikini body krijgt

Bikinis, tankini’s en badpakken zijn helemaal in deze zomer. In elke maat. Maar hoe krijg jij die perfecte look, die mooie bikini body? Heel simpel, bekijk hier de instructies van Tess. Het is niet moeilijk, iedereen kan het.

Wat zijn jouw plannen deze zomer? En doe je dan ook je bikini aan? Ik ben benieuwd! Je hebt mijn zomerse outfits ook al gezien, ik heb zo’n zin in de zomer. Helaas lees ik veel reacties van jullie dat je niet meer naar het strand gaat? Omdat mensen te heftig reageren. Dit shockeert me echt! Mensen zijn soms zo gemeen tegen elkaar. Ik snap ook wel dat het strand eng is als je daar in je niemendalletje staat terwijl je je onzeker voelt. Dit filmpje van Simply Be is het waard om even te bekijken, zo inspirerend.


Ik gebruik zelf nooit de term fatkini, ik vind het een negatieve benaming. Het is zo’n bikini met een super hoog broekje. Er zijn ook slanke dames die dit dragen dus waarom zo’n term? Ik hou zelf niet zo van een bikini, mij zie je eerder in een badpak of een tankini. Het gaat er om waar JIJ je lekker in voelt. En vergeet niet, er zijn zoveel leuke verschillende badkleding te krijgen. Zelfs inclusief rokjes en broekjes met pijpjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.