mode, wat is dat?

Tja, nu heb ik wel een blog voornamelijk gericht op mode en trends, maar soms… Mode, wat is dat? Heel soms kan het me allemaal niks meer schelen. Waarom?

Zoveel mensen, zoveel meningen. Dus ook veel verschillende smaken. Maar dat is nu niet de reden waarom ik soms niks heb met mode. Als je zoals ik continue met mode bezig bent voor je werk, dan zitten er best wel eens wat dagen bij dat ik dat knopje wel eens uit zou willen zetten. Lukt dat? Nee.

Op welke dagen? De dagen waarin je serieus niet snapt waarom er verdomme niet gewoon wereldvrede is! Is dat niet al jaren de wens van elke Miss die aan een verkiezing mee doet? Laat die wens eens uitkomen. Frustratie alom, zulke dagen. Waarin je gaat nadenken dat als je bij andere ouders geboren was, je misschien wel in een mijn aan het werken was op je 14e dus hoeveel zorgen zou je je dan maken over je skinny jeans? Of wanneer je leest over een dramatische gebeurtenis zoals met MH17 en dan bedenkt dat hun grootste zorg niet het inpakken van hun koffer bleek… Dat zijn de dagen waarop ik denk waar zijn we toch mee bezig?

mode, wat is dat?

Dezelfde dag nog ben ik weer terug bij mijn eigen ik en kan ik absoluut geen reden bedenken waarom ik deze morgen besloten had om er als een slons bij te lopen, knot in het haar en geen make up. Geen. Idee.

Het klinkt allemaal erg tegenstrijdig he? Dat klopt ook, want zo ben ik ook. Dat geldt voor de mode net zo. Als je nu vraagt wat is in de mode? dan kun je eigenlijk wel 10 antwoorden krijgen! Elk seizoen zijn er meerdere sferen, meerdere kleurbeelden. Genoeg voor iedereen, voor ieder wat wils. Ergens is dat ook goed, de economie moeten we draaiende houden.

Heb jij ook wel eens van die momenten?  

 

[showad block=4]

Leave a Reply

Your email address will not be published.