Marsala voor het najaar van 2015

Ben je klaar voor het najaar? Je shopt de kleur marsala voor het najaar van 2015 om je garderobe helemaal fashion verantwoord te maken.

Eerder schreef ik er ook al over, marsala is de kleur van 2015 en vind je ook dit najaar weer terug in de winkels. Het is een warme dieprode kleur, die mooi te combineren is met bruin of zwart, maar helemaal prachtig staat bij denim. Ga jij deze kleur ook dragen?

marsala for Fall 2015

Deze items hierover zijn allemaal deel van de nieuwe collecties voor de herfstcollecties van 2015, allemaal in verschillende tinten marsala. Je kunt het combineren met elkaar, doordat er verschillende tinten binnen dezelfde familie worden gebruikt. Dee kleur kunnen veel mensen hebben, mits je het juist combineert. Vind je de kleur minder mooi in je gezicht staan, draag dan iets met een kraagje in een andere kleur, of een leuke shawl.

Shop de look hier

Violeta by Mango trui & blouse
Forever21 hoed
Ulla Popken coated broek
C&A jurk
Ted&Muffy enkellaarsjes
New Look suede top & mouwloos vest & sweater
Yours Clothing laarzen

[showad block=4]

theBiggerBlog.com uses affiliates 

2 Responses

  1. M

    Ik heb zelfs lipgloss, een van black opal, in die kleur! Fantastische kleur, en nu weet ik dus eindelijk hoe die kleur heet, yaay!

    Reply
  2. Debbie

    Ik vind het een super mooie kleur! En gelukkig staat hij mij ook nog mooi hahaha. Is mooi te combineren met donkerblauw en zwart.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.