denim trend

De denim trend is nog lang niet klaar, deze keer gaan we terug naar de jaren ’90

De jaren ’90 zijn toch wel een van mijn favoriete periodes als het om mode gaat. Ik voel me heel oud als ik dit schrijf.. maar ik weet nog goed dat ik toendertijd nadacht over de toekomst en me echt niet kon voorstellen dat ik ooit over deze periode zou spreken als een herinnering aan vroeger en niet meer als iets van vorig jaar of pas geleden. Ik heb precies dit ooit destijds besproken, net voor de millennium. Het liedje van Price met 1999 is het themaliedje van deze herinnering, haha! klik op de foto’s om direct de prijzen en beschikbare maten te zien

borduursels

Weet je nog, vroeger als je een gat in je broek had dan naaide je moeder er een leuk plaatje op, zo’n borduursel. Nu doe je dat gewoon weer! Sommige van deze zijn zo schattig. Je kunt het natuurlijk ook zelf op je oude jeans naaien, maar deze merken deden het vast voor je. Vrolijke kleuren, leuke vormpjes en soms een glittertje. Je bent helemaal klaar voor de zomerse jeans trend van 2016.

jeans trends jeans trendsjeans trends

 

 

 

 

 

dirty & dyed

Vlekken, bleek en verf. Helemaal wit of in allerlei kleurtjes. Deze dirty jeans zijn gewaagd maar echt heel gaaf! Dus trek je oude klus broek vooral aan, of shop deze leuke spijkerbroeken en je bent helemaal on trend. Ik heb ze ooit zelf gemaakt, heel makkelijk!

jeans trendsjeans trendsjeans trends

washed & damaged

Niet zo nieuw maar wel in heel veel variaties, deze jeans trend met gaten. Hevige wassingen, beschadigingen en gaten in je broek mogen gewoon. Van een klein scheurtje tot aan hele stukken bloot been, maar net wat je zelf leuk vind. Voor de mensen die je vragen of je hebt betaald voor dat kledingstuk inclusief gat je gewoon volmonding ja!

jeans trendsjeans trends jeans trends

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

patches

Wel eens geprobeerd je spijkerbroek te repareren? Dat zag er dan ongeveer zo uit. Deze patches op de broeken zijn veelal van dezelfde stof, of net anders gewassen. De grove stiksels zijn goed zichtbaar en soms kris kras over de stof heen geplaatst. Een makkelijkere broek dan met gaten er in en kan prima het hele jaar door.

jeans trendsjeans trendsjeans trends

2 Responses

  1. Debbie

    Ik ben niet zo van de destroyed jeans, maar die net boven ‘washed and damaged’ staat, die met die kleurtjes ..? Die vind ik erg leuk!

    Reply
  2. Hanneke

    Nou….. Niet voor mij❓‼️ Ik vind het echt niet flatteus meiden Maar oke, iedereen zijn eigen smaak‼️Weer n leuke blog‼️

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.