SEARCH

Favoriete Amerikaanse plus size bloggers

Favoriete Amerikaanse plus size bloggers

Er zijn veel inspirerende plus size blogs te vinden. Ik laat je mijn favoriete Amerikaanse plus size bloggers zien. Ik hou van hun style en ze inspireren me. Welke is jouw favoriet?

Uiteraard hebben we onze eigen Nederlandse line up van Plus Size bloggers, die je absoluut niet moet overslaan. Veel verschillende maten, types en vormen waar je je mee kunt identificeren. Of niet en gewoon met plezier hun blogs volgen. Uiteraard zijn er de wereldberoemde Amerikaanse plus size bloggers die we allemaal kennen, zoals Tess Holliday of Gabi Fresh enzovoorts. Ik ben dol op deze dames en volg ze ook. De dames die ik hier op een rijtje heb gezet zijn de dames die mij persoonlijk inspireren.

ravings by rae

Deze echte Amerikaanse dame is prachtig en ze weet hoe dat moet laten zien. Wat ik leuk vind aan haar blog is dat ze niet alleen schrijft over mode maar ook over allerlei andere onderwerpen, zoals recepten, producten, haar en make up. Ze heeft ook filmpjes met uitleg hoe je iets kunt doen, heel handig.

theBiggerBlog ♥ ravingsbyrae

plus size blogger

garner style 

Chastity legt het zelf het beste uit op haar site vertaling “Mijn eigen style is klassiek met een twist. Soms doe ik eens gek en ben ik niet bang om iets totaal anders te doen. Dat is iets wat ik hopelijk op mijn lezers kan overdragen. Durf. je leeft maar een keer, dus zorg dat je er dan ook goed uit ziet. Wat er ook gebeurd, laat je maat niet je style bepalen. “

theBiggerBlog ♥ garnerstyle

plus size bloggers

curvella

Ella heeft zo’n leuke style, ik vind haar er altijd goed uitzien. Ik las op haar site vertaling “Ik haatte mijn lichaam, mijn figuur en dt ik anders ben dan de zogenaamde normale mensen. Jarenlang voelde ik me lelijk. Ik hoorde alleen maar negatieve dingen over mijn gewicht. Maar nu heb ik geleerd om van mijn lichaam te houden, te accepteren dat ik als plus size heel mooi ben. Ik ben geweldig!”. Ik schrok er van, dat dit de beweegreden moest zijn. Daarom is zij dus het perfecte voorbeeld dat je van je lichaam moet houden zoals het is en er het beste van moet maken.

theBiggerBlog ♥ curveella

plus size bloggers

beauticurve

Deze dame vond ik op instagram. De foto’s van Rochelle zijn altijd zo mooi en haar outfits gewaagd, maar wel stijlvol. Ik kan me echt door haar laten inspireren “Als plus size dame heb ik geleerd om me goed te voelen met mijn eigen maat en van mezelf houden zoals ik ben”.

theBiggerBlog ♥ beauticurve

plus size blogger

welke Amerikaanse blogger is jouw #1?

 

images: from bloggers' own page 

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

Leave a Reply

nineteen + 8 =