ik sta in Yoek magazine

Wat gaaf, ik sta in Yoek magazine, stiekem toch wel heel trots!

Vanmorgen werd ik wakker en checkte ik zoals elke morgen mijn social media en mijn mail, ja ik ben een blogaholic! Tot mijn verbazing zag ik daar de mail van Yoek met de linkjes naar hun online magazine waar ik in sta. Afgelopen winter -ja ik weet dat het net lente is maar ik spreek graag over dit seizoen in het verleden- vroeg Yoek of ik mee wilde doen aan een winter bloggers challenge. Daar zei ik geen nee tegen!

Natuurlijk wil je even mijn feature delen. Je kunt in het magazine mijn foto’s zien gekleed in Yoek, maar ook een klein interview lezen over hoe ik ben begonnen als blogger. Naast mijn verhaal staan er ook verhalen in van een paar andere favoriete bloggers. Oke goed, ik ga het gewoon hardop zeggen: ik ben trots! Ik blog nog helemaal niet zo lang en dat ik dan in een magazine sta én naast deze prachtige vrouwen vind ik een enorme prestatie. Het voelt als een waardering voor mijn harde werken.


Yoek magazineik sta in Yoek magazine


Het online magazine staat vol met items uit de nieuwe collecties van Yoek en Miss Y, maar je leest er ook over shoppen, reizen en leuke restaurantjes. Daarnaast dus deze keer ook over vier bloggers, je vind het online magazine op de website van Yoek. Je leest over de Nederlandse Els van XLFashionfile, ook over de Duitse Lisa van lisamosh.com en over de Belgische schone, plus size model Marianne van mariannenykjaer.com 

over yoek

Yoek is een Nederlands mode merk wat al heel wat jaren bestaat. Ze gaan van maat 38 tot en met maat 60. Volgens mij zijn ze een van de eerste merken ooit die alle maten bedienen en dat is toch iets geweldigs? Over het algemeen zijn de items van Yoek wat hoger geprijsd, maar eerlijk is eerlijk, je krijg er wat voor terug. De stoffen zijn van hoogwaardige kwaliteit. De jurk die ik hier draag valt ontzettend mooi en tekent niet, ondanks dat het een soepel vallende tricot is.

 

Benieuwd naar alle foto’s van deze outfit en de details?

charmant zwart

9 Responses

 1. Carolien

  Super dat dit ook op je lijstje staat als gedaan/behaald. Echt leuk om te zien dat ook met een maatjemooier/curves je niet laat tegenhouden om je eigen ik en je inspiratie te volgen.

  Reply
 2. Jeanet

  Je mams heeft helemaal gelijk, je ziet er werkelijk beeldschoon uit!

  Reply
 3. Hanneke

  Josie!!!!!Wat Ben I’m trots op je!.. Maar ook een prachtige foto van jou…..JIJ bent de MOOISTE van allemaal!… SMAK!!..

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.