photoshoot MS Mode

Vorige week was ik uitgenodigd voor een photoshoot bij MS mode, samen met vijf andere bloggers. Wat spannend!

Als je bedenkt dat ik gewoon een leuke website wilde maken voor curvy girls en nooit bedacht had mezelf erop te gaan zetten met foto’s. Nu ruim een jaar later plaats ik wekelijks meerdere blogposts met outfits en ben ik zelfs uitgenodigd voor een echte, professionele photoshoot. Wat gaaf.. en wat eng, doodeng! De foto’s die ik op mijn blog zet worden gemaakt door mijn vriend en soms door een ander slachtoffer, haha, maar in een hele informele sfeer, waarin ik continue mopper dat ik niet tevreden ben. Nu moest ik toch echt over mijn angst heen stappen en er helemaal voor gaan. Ik heb de foto’s wel even mogen zien, maar heb het eindresultaat nog niet gezien. Toch deel ik een paar sneak previews met je.

photoshoot bij MS Mode

make up & haar verzorgd door een visagist


De foto hieronder is snel gemaakt tijdens het poseren. Toch wel eng hoor, maar gelukkig was het team heel behulpzaam. De middelste foto was inmiddels met mijn schoenen uit, 12 cm hakken is best een uitdaging! Zoals je misschien al hebt gezien, we staan ook op de foto met z’n allen. Hier op de foto met Els en Iris.


photoshoot bij MS Mode

Hartstikke eng, zo poseren maar heel gaaf!


De foto hieronder vind ik echt geweldig, dit zijn alle bloggers bij elkaar en laat zien hoeveel lol we hebben gehad tijdens het shooten van de foto’s. Je ziet hier Els van XLFashionFile, Saskia van FabLuxuryCurves, Dionne van Supersize my fashion, Hermina van Wondervol en Iris van miss Iris.

Hopelijk kan ik je een dezer dagen het eindresultaat laten zien. Mocht jij het eerder spotten dan ik, tag me dan even, leuk! Oh en trouwens, wat vinden jullie van mijn outfit?

volg me op instagram of snapchat @thebiggerblog en blijf op de hoogte!

[showad block=34]

7 Responses

 1. Kelly

  Geweldig, wat zijn de fotos mooi!! Je ziet er prachtig uit, heb vandaag toevallig zo’n leren kokerrok naar mijn werk aan! Vond k best een beetje spannend, maar veel complimentjes gehad 😉

  Reply
 2. Debbie

  Wah, spannend! Make-up en haar ziet er in ieder geval al geweldig uit. Het zijn vast top foto’s geworden als we van deze voorproefjes uit kunnen gaan.

  Reply
 3. elabonbonella

  I can’t read your text, but I imagine, the photo shoot must have be fun! I really enjoy the photo with all of you – it’s beautiful!

  MS Mode had a great idea ❤

  Reply
  • admin

   Oh you should have clicked on the flag, you switch to the English version 🙂 xx Josine
   It was a lot of fun, by the way

   Reply
 4. Margo

  Ooh ik zag al een sneak op Instagram maar wat is dit gaaf om te zien zeg! Snap dat het spannend was, maar je ziet er top uit! Die foto van jullie allemaal is ook zo leuk, ben heel benieuwd naar het uiteindelijke resultaat.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: