Vorige week werd ik uitgenodigd om een photoshoot te doen met MS mode, ter promotie van de kerst collectie. Zó spannend, mijn allereerste shoot, eng!

Mijn plan was om gewoon mijn mode tips te delen met de rest van de wereld. Kleinschalig, voor de ene gek die het wilt zien en lezen. Ik was niet eens van plan om zelf op de foto te gaan op mijn website. En nu zijn we hier, bij een professionele photoshoot met MS mode. Wie had dat ooit gedacht! Wat gaaf.. en wat eng, doodeng!

De foto’s die je hier op mijn blog ziet worden doorgaans gemaakt door mijn vriend, lekker veilig. Wanneer ik de foto’s niet mooi vind kan ik even vloeken en ze opnieuw maken. Bij een professionele shoot moet je alles loslaten en vertrouwen op het goede werk van de fotograaf. Dit is zo’n moment waarop ik me dus realiseer wat het verschil is tussen een blogger of influencer, vergeleken met een echt model. Dat ben ik namelijk helemaal niet, en dat is ook precies waarom ze met mij en nog vijf andere bloggers wilden samenwerken bij MS mode. Nu moest ik toch echt over mijn angst heen stappen en er helemaal voor gaan. Ik heb de foto’s wel even mogen zien, maar heb het eindresultaat nog niet gezien.


photoshoot with MS Mode


We werden ontvangen met lekkere hapjes en drankjes. Natuurlijk was het ook erg leuk om mijn collega bloggers weer eens te zien! Er stonden allemaal rekken klaar, voor elk van ons een paar setjes kleding om uit te kiezen. Om even door te passen of de maat goed is en of het bij ons past. Ik vond dat nog knap lastig, want ik ben zo’n zeurpiet! En of het nu een shoot is of niet, ik wil bij mezelf blijven. Tegelijkertijd probeer ik jullie altijd te stimuleren om nieuwe dingen te proberen en dus deed ik dat ook! Deze nep leren rok vind ik geweldig maar ik dacht dat het me nooit zou staan. Eenmaal aan voelde ik me er echt heel mooi in, al was ik me wel bewust van de strakheid rondom mijn buikje.

“al was ik me wel bewust van de strakheid rondom mijn buikje” 

Hoe body confident je ook bent, iedereen heeft wel een onzekerheidje. En dat is ook helemaal oké, alleen hoe ga je er mee om? Tegen al mijn principes in heb ik een corrigerend broekje aan onder deze rok, ik hou daar helemaal niet van. Ik vind het warm en voel me er normaal opgesloten in, maar ik geef eerlijk toe, dit broekje zat heel fijn. Daarbij had ik ook nog eens een panty aan, dus misschien dat het daarom niet drukkend voelde? Het broekje zorgde ervoor dat ik me mooier voelde en uiteindelijk is daar helemaal niks mis mee! De foto hieronder is snel gemaakt tijdens het poseren. Toch wel eng hoor, maar gelukkig was het team heel behulpzaam. De middelste foto was inmiddels met mijn schoenen uit, 12 cm hakken is best een uitdaging! Zoals je misschien al hebt gezien, we staan ook op de foto met z’n allen.Deze outfits zijn allemaal van de nieuwe kerstcollectie van MS mode. De items zijn binnenkort verkrijgbaar in de winkels. Het is allemaal heel feestelijk, maar items zijn ook nog goed te dragen na de feestdagen. Wij dragen hier allemaal slechts één look, maar er was zelfs nog meer. Prachtige jurkjes, leuke tops. De leren rok die ik hier draag is echt een tijdloos model en kun je eigenlijk het hele jaar door aan. Met blote benen en sneakers straks in de lente, of nu met een panty en hakken of zelfs laarzen. Bekijk vooral ook de outfits van de andere meiden op hun website.

Wat vind je van het eindresultaat? Ik moest ontzettend wennen toen ik de foto’s zag. Ik poseer nooit echt zo, en ook die lach is heel oprecht en dat vind ik heel knap gedaan. De fotograaf stelde me dan ook erg op mijn gemak. Ik vertelde hem dat ik het allemaal best spannend vond en niet zo goed wist wat ik moest doen, want ja, ik ben geen model! Uiteindelijk hebben we ontzettend veel lol gehad tijdens het maken van de foto’s en dat zie je terug. Zo leuk! De foto hieronder vind ik echt geweldig, dit zijn alle bloggers bij elkaar en laat zien hoeveel lol we hebben gehad tijdens het shooten van de foto’s. Je ziet hier Els van XLFashionFile, Saskia van FabLuxuryCurves, Dionne van Supersize my fashion, Hermina van Wondervol en Iris van miss Iris.


 

#curvepower | met dank aan msmode

7 Responses

 1. Kelly

  Geweldig, wat zijn de fotos mooi!! Je ziet er prachtig uit, heb vandaag toevallig zo’n leren kokerrok naar mijn werk aan! Vond k best een beetje spannend, maar veel complimentjes gehad 😉

  Reply
 2. Debbie

  Wah, spannend! Make-up en haar ziet er in ieder geval al geweldig uit. Het zijn vast top foto’s geworden als we van deze voorproefjes uit kunnen gaan.

  Reply
 3. elabonbonella

  I can’t read your text, but I imagine, the photo shoot must have be fun! I really enjoy the photo with all of you – it’s beautiful!

  MS Mode had a great idea ❤

  Reply
  • admin

   Oh you should have clicked on the flag, you switch to the English version 🙂 xx Josine
   It was a lot of fun, by the way

   Reply
 4. Margo

  Ooh ik zag al een sneak op Instagram maar wat is dit gaaf om te zien zeg! Snap dat het spannend was, maar je ziet er top uit! Die foto van jullie allemaal is ook zo leuk, ben heel benieuwd naar het uiteindelijke resultaat.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: