SEARCH

[lifestyle] corona shop tips: steun deze ondernemers

[lifestyle] corona shop tips: steun deze ondernemers

Deze shops kunnen onze steun goed gebruiken nu! De leukste shop tips op een rijtje, voor jezelf of om cadeau te doen

Beter goed gejat dan slecht bedacht toch? Ik las onlangs in de nieuwsbrief van Glamour over de leukste shop tips van kleine ondernemingen. Ik deel dit soort dingen doorgaans op mijn stories van instagram, maar een blog is ook erg leuk en kan ik de shops net iets meer uitlichten.

Het corona virus heeft zo’n groot impact op ons leven. Naast dat het verwoestend bezig is met de gezondheid (en levens) van mensen, heeft het ook invloed op veel andere zaken. Denk aan de mensen die nu alleen en geïsoleerd zijn, die daar eigenlijk niet goed mee om kunnen gaan. Of alle bedrijven die maar net het hoofd boven water kunnen houden. Deze ondernemers kunnen wel wat hulp gebruiken.

tip: heb je zelf niks nodig? Bestel wat leuks voor de buurman, of je oma, je vriendin of hun kids.

#1 MONSAK

Het Amsterdamse tassenlabel Monsak biedt custom made tassen aan, maar ook workshops. Deze kunnen nu natuurlijk niet doorgaan en dus hebben ze een slim idee! Je kunt nu een DIY workshop zelf thuis doen, zonder naaimachine. Zo kun je een brillenetui maken, maar ook een kleine tas. Je kunt een DIY kit bestellen, waardoor je nog veel meer leuke projecten zelf thuis kunt gaan doen. Ook erg leuk als cadeau voor je vriend(in) die jarig en geen feestje kan geven.

#2 TEAM BLAZIN

Kunstenaars is ook een doelgroep die nu problemen heeft met inkomen genereren. Zo ook mijn broer! Hij geeft normaal live workshops in calligraffiti en maakt daarmee ook veel verschillende soorten kunst. Van muurschilderingen, tot het ontwerpen van t-shirts en truien. Op dit moment verkoopt hij prenten, schetsen en schilderijen zoals hieronder. Ook kun je op aanvraag customized items kopen, stuur hem gerust een DM via instagram.

#3 ANOESJKA MINNAARD FOTOGRAFIE

Deze fotografe maakt prachtige beelden. Door de quarantaine kan ze haar werd niet uitvoeren en dus heeft ze een alternatief gevonden om rond te kunnen komen. De foto’s die zij maakte op en rond het strand heeft ze laten afdrukken. Voor aan de muur of als set prachtige kaarten. Ik heb mijn set al binnen. Ook leuk om op te sturen naar vrienden die de mei vakantie naar de zon zouden gaan maar nu verblijven in playa del achtertuin als hart onder de riem.

https://www.instagram.com/p/B-sI4r9HoKS/

#4 THE PINK CLUB

Recentelijk geopend, het leukste kleine boetiekje van Hillegom, the pink club. Florence verkoopt allerlei leuke fashion items (geen plussize helaas) maar ook veel sierraden, leuke accessoires en spulletjes voor in huis. Ze heeft ook een beauty salon in de winkel, waar we helaas nu niet terecht kunnen. Daarom heeft ze hele toffe kits gemaakt zodat je thuis je huid en wenkbrauwen on fleek kunt houden. Ook een leuke cadeautip voor moederdag!

View this post on Instagram

Mood: club cravings. Who is with me?

A post shared by The Pink Club (@thepinkclub.nl) on

#5 HARTJE MEZELF

Een webshop vol positieve vibes! De leukste cadeautjes voor jezelf hello selflove of iets moois voor een lieve vriendin. Je kijkt je ogen uit. Ook verkopen ze leuke kaartjes; een perfect opvrolijkerdje voor je vriendinnen in quarantaine

#6 CuKi Amsterdam

De leukste plantjes, potjes, stoelen, bijzettafels, kussens en nog meer voor in huis vind je bij CuKi. Deze super leuke winkel zit midden in de Clerqcstraat in Amsterdam. Naast de toffe winkel is er ook een webshop. Neem een kijkje, je slaagt geheid. En ook hier vind je super leuke moederdag cadeautjes, tip!

Al deze ondernemers kunnen jullie hulp goed gebruiken. Shop er, of deel leuke items met je vrienden. Ze volgen op social media helpt ook, plus geeft wat positiviteit in je feed.

#supportthelocals

Josine Wille
Hi, welcome on theBiggerBlog.com! Read all about my passion for fashion, love for beauty & make up and much more.. Let me know what you think, I love to receive your messages. With love, Josine

You May Also Like

Leave a Reply