gepersonaliseerde kerstkaarten van kaartje2go

gepersonaliseerde kerstkaarten van kaartje2go

Elk jaar stuur ik begin December een kerstkaart naar vrienden en familie. Een kaartje in de bus is zo persoonlijk en vooral heel leuk om te krijgen. Dit jaar bestelde ik gepersonaliseerde kerstkaarten bij kaartje2go

December vind ik zo’n fijne maand en elk jaar kijk ik er weer naar uit. Met alle kerstversiering, de kerstboom, gezellig de kaarsjes aan maar ook mijn verjaardag en tot slot die van onze dochter. Daarbij hoort ook een kaartje naar familie en vrienden om ze fijne feestdagen te wensen en een gelukkig nieuw jaar. Zeker in deze tijd vind ik een persoonlijk kaartje zo belangrijk om te sturen, een glimlach in een envelop. Dit jaar bestelde ik voor het eerst mijn kaarten online, gepersonaliseerd.

kerst & covid-19

Dit jaar kunnen de kerstdagen er heel anders uitzien voor veel mensen. Het samen zijn van familie en vrienden is sinds de uitbraak van covid-19 niet vanzelfsprekend. Wanneer afspreken wel kan, zou het zo maar nog afgeblazen kunnen worden doordat iemand in het gezin verschijnselen heeft. Een bizarre tijd, maar helaas wel de realiteit.

Ik ben van de oude stempel en stuur nog graag een kaartje naar mensen. Voor een verjaardag, om te feliciteren met de geboorte van een kindje of zomaar om te laten weten dat ik aan ze denk. Wanneer ik zelf een kaartje krijg van iemand maakt me dat blij en tovert het altijd een lach op mijn gezicht, dus dat gun ik anderen ook graag. Een kerstkaartje stuur ik echt al jaren en ook dit jaar klim ik weer in de pen.

zelf je kerstkaart ontwerpen

Of je nu heel creatief bent of totaal niet, het is heel makkelijk om een gepersonaliseerde kerstkaart te maken. Je maakt een account aan bij Kaartje2go en selecteer wat voor kaart je wilt. Ik koos voor kerstkaarten. Hier kun je eindeloos variëren. Kies uit één van de vele templates en begin met ontwerpen. Je kunt alle zijden van de kaart aanpassen, foto’s toevoegen en verschillende lettertypes kiezen.

Vervolgens kies je het formaat, papierkeuze en de enveloppen. Ik koos er ook sluitzegels bij; stickers waarmee je de envelop kunt dichtplakken. Een leuk detail voor op de envelop. Als je de bestelling plaatst kun je de kaart direct verzenden of naar jezelf laten sturen om ze zelf te schrijven en versturen.

zo’n klein gebaar als een kaartje heeft vaak een groots effect

Ik koos voor twee verschillende kaarten. Een witte, lichte kaart met een algemene tekst. Hier kan ik zelf nog wat bij schrijven. Ik koos hierbij een witte envelop en een afsluitsticker in dezelfde kleuren. Voor de tweede kaart koos ik een strakker ontwerp. De lay-out van de tekst aan de binnenkant vond ik zo mooi en de tekst ook, dus die koos ik en schreef er nog wat extra bij, plus onze namen ter afsluiting. Ideaal voor zo’n donkere kaart want dat is toch lastiger om op te schrijven met pen.

tijdelijke actie voor kerstkaarten:

  • gratis rode enveloppen 
  • gouden enveloppen (tegen kleine extra betaling)
  • sluitzegels voor op de envelop
  • gratis proefdruk van je kerstkaart
  • duurzaamheid (gerecyclede papiersoort, gerecyclede enveloppen beschikbaar)
  • de mogelijkheid om een kerstcadeautje mee te sturen met je kerstkaart

tip: ik koos om de kaarten eerst naar mezelf te sturen zodat ik er nog zelf wat bij kon schrijven, maar je kunt het ook direct online versturen.

oproep

Ten tijde van de zelf quarantaine eerder dit jaar heb ik veel kaarten gestuurd. Naar mijn lieve omaatjes maar ook naar mensen die ik niet kende, maar waarvan hun familie me vertelde dat ze eenzaam zijn door de quarantaine. Veelal oudere mensen, maar ook jonge kinderen die niet hun verjaardag groots konden vieren. Of lieverds die altijd voor andere klaar staan en nu hun vrienden en familie moesten missen. Ik kreeg zoveel fijne reacties van mensen, dat ik dit deze feestdagen van plan ben dat weer te doen!

Ook in de koude December-maand van 2020 zullen er helaas veel mensen alleen de feestdagen doorbrengen. Bijvoorbeeld in het ziekenhuis, een tehuis of opvang. Of simpelweg omdat bezoek niet verstandig is vanwege risico’s rondom de gezondheid. Ken of ben jij zo’n iemand, dan stuur ik graag een kaartje. Stuur me een email met de informatie en ik zorg dat er een kaartje gestuurd wordt: josine@thebiggerblog.com onder vermelding van kerstkaartjes. Vergeet niet de volledige adresgegevens van de ontvanger erbij te schrijven.

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

Leave a Reply