Glamour Health Challenge 2017 + winactie

Glamour Health Challenge 2017 + winactie

Zie ik je zondag 18 juni op de Glamour Health Challenge 2017 in Amsterdam? Ik mag kaarten èn een outfit weggeven [winactie is verlopen]

Zet ‘m in je agenda, zondag 18 juni want hier wil je bij zijn. Tijdens de Glamour Health Challenge zal niemand minder dan plussize topmodel Ashley Graham haar work out geheimen met ons delen en daar willen we natuurlijk wel bij zijn! Doe gezamenlijk een workout in een gloednieuwe outfit. Lees verder hoe je deelneemt aan de winacties.

wat? Glamour Health Challenge 2017
wanneer? zondag 18 juni
hoe laat? van 13:00 uur tot 18:00 uur
waar? Amsterdam ArenA

Niet alleen Ashley zal er zijn, maar ook een hoop andere mensen. Zo zullen DJ’s Sunnery James en Ryan Marciano zorgen voor de muziek (en voor sommigen ook voor een goed uitzicht). Ook zullen de broers Roelvink aanwezig zijn, net als Jan Versteegh, Sophie Francis. Koop je kaartje hier. Het is in de Amsterdam Arena en er is genoeg ruimte, zitplekken en natuurlijk work out plekken. Vergeet niet om een handdoek, fles water en sport matje mee te nemen.

Zet ‘m in je agenda, zondag 18 juni want hier wil je bij zijn. Tijdens de Glamour Health Challenge zal niemand minder dan top model Ashley Graham haar work out geheimen met ons delen en daar willen we natuurlijk wel bij zijn!

wat? Glamour Health Challenge 2017
wanneer? zondag 18 juni
hoe laat? van 13:00 uur tot 18:00 uur
waar? Amsterdam ArenA

Niet alleen Ashley zal er zijn, maar ook een hoop andere mensen. Zo zullen DJ’s Sunnery James en Ryan Marciano zorgen voor de muziek (en voor sommigen ook voor een goed uitzicht). Ook zullen de broers Roelvink aanwezig zijn, net als Jan Versteegh, Sophie Francis. Koop je kaartje hier.

je kunt geheel in style gaan..
win entreekaartjes én een complete work-outfit!

event

Natuurlijk is het geweldig om Ashley in levende lijve te mogen zien! Dat is niet de enige reden waarom ik vind dat je mee moet gaan. Zoals je misschien wel hebt gemerkt is er een verschuiving gaande in de media, zou (size) diversity dan eindelijk eens een echt begrip worden? Het is in ieder geval een hele goed stap in de richting en daar wil ik graag onderdeel van zijn. Jij toch ook?

Glamour Health Challenge 2017

sport is voor ALLE mensen

Wat zou nou leuker zijn dan een gevulde ArenA met echte diversity? Dames en heren in alle maten, vormen, kleuren en leeftijd. Ga je met me mee? Ik mag maar liefst 5 mensen blij maken, met 2 kaartjes. Je kunt dus iemand meenemen naar het event. Laat onder aan deze blog post een reactie achter waarom je wilt winnen. De winnaars krijgen persoonlijk bericht. Voorwaarden om mee te doen: 18 jaar of ouder & beschikbaar op zondag 18 juni. 

+ win een complete work out fit

Ja je leest het goed! Ik mag twee winnaressen blij maken met een complete work out fit! Dus dat betekent dat jij én je vriendin geheel gestyled in MS Mode sportkleding naar het event kunnen. Je mag je zelf een set uitzoeken en krijgt het thuis opgestuurd. De voorwaarde is dat je mee doet aan deze actie en aanwezig zult zijn op het event op zondag 18 juni.

benieuwd wat ik aan had deze dag?

Glamour Health Challenge 2017
deze winactie is mede mogelijk gemaakt door Glamour & MS Mode
Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

16 Comments

 • Sharon 12 June 2017 22:12

  Super toffe sportieve aktie. Ik kan en zou het super tof vinden

 • Anita 12 June 2017 19:11

  Wat leuk! Ik zou het leuk vinden om te winnen. Probeer sporten weer op te pakken na mijn rugoperatie en zou willen weten wat goede beweging voor mij zou kunnen zijn. 18 juni de hele dag beschikbaar en heb er super veel zin in!!!

 • Gabriëlle 12 June 2017 11:53

  Ik zou heel graag willen winnen omdat sporten mijn lust en mijn leven is. Al zo’n 12 jaar ga ik 3 tot 5x in de week naar de sportschool om te spinnen of te bodypumpen. Er gaat geen gram af, maar daar doe ik t ook niet voor. Ik heb zoveel plezier en zoveel vrienden leren kennen daar. Sta vooraan in iedere les. En Krijg regelmatig te horen dat ik instructeur zou moeten worden, maar doordat ik” de looks” niet zou hebben ben ik afgewezen. Gelukkig mag ik wel af en toe naast de instructeur staan en dan geniet ik met volle teugen.

 • Lau 12 June 2017 09:38

  Wauw, wat een toffe actie! Zou heel graag naar het event willen om meer inspiratie op te doen. Ben de afgelopen tijd de energie voor sporten een beetje verloren door lichamelijke klachten, maar deze week weer vol goede moed! De sportkleding van MS mode zijn een uitkomst, een stapel in me kast en het zit heerlijk! Nu maar duimen….

 • Joke 10 June 2017 10:59

  Wat een mooie actie! Er zou veel meer aandacht voor moeten komen dat sporten draait om jezelf lekker in je vel te voelen en zo het beste uit jezelf te halen, ongeacht je maat. Dat je het echt voor jezelf doet. In plaats van te ‘moeten’ sporten om (vaak onbereikbare) doelen te halen.

 • Priscilla 9 June 2017 22:12

  Na het verliezen van veel vetmassa kan ik wel wat nieuwe sportkleding gebruiken. En wat is et nu mooier dan de leuk gekleurde sportkleding van MS. Dan zie je er pas goed uit!

 • Barbara 9 June 2017 21:44

  Wauw wat lijkt me dat leuk om eens mee te maken. Sport onder tussen nu een jaartje weer. Maar een leuk dagje uit er van maken is nog leuker.

 • Hanan 9 June 2017 21:08

  It’s me time! Ben na heel wat jaren eindelijk bijna helemaal gelukkig met mezelf zoals ik ben! Dat moet gevierd worden Energie haal ik uit mezelf maar ook uit sporten en andere lieve vrouwen! Dus I’am inn

 • Astrid van Klinken 9 June 2017 17:17

  Ja, dat wil ik wel .. samen met mijn zus die mij helpt met gezonder eten en bewegen.. heb nog een weg te gaan maar gaat goed ..

 • Maaike 9 June 2017 13:00

  Oeee ik ga sowieso al, maar ik wil heel graag die outfit winnen! En misschien kan ik dan 2 andere mensen blij maken met de kaartjes 🙂

 • Mama 9 June 2017 12:38

  Jaaaaa super leuk ik wil dolgraag de kaartjes winnen voor mijn dochter en haar vriendin! ( beide plus size model)

 • Yvonne 2 June 2017 09:03

  Wauw! Supergaaf! Ik zou heel graag willen gaan. Gewoon omdat ik Ashley zo geweldig vind en omdat ik dit gewoon niet wil missen. Ik hoef niet eens 2 kaartjes te winnen. Met een zou ik al blij zijn. En 18 juni heb ik nog niks te doen!

  • Josine Wille 2 June 2017 18:05

   Ja, hopelijk is er ook een meet & greet! xx

   • yvonne 2 June 2017 18:06

    Dat zou helemaal leuk zijn!

 • Nancy Baten 1 June 2017 11:41

  Klinkt geweldig!

 • Babs 1 June 2017 11:10

  Wat een bijzonder event. Ik kende haar nog niet. Die week zit ik vol met afspraken volgens mij maar erger nog, ik heb weer spit. Krijg ik om de zoveel tijd, waardeloos is dat. Dus eigenlijk zou ik mijn spieren juist hoognodig moeten versterken..zucht..

Leave a Reply