Zie ik je zondag 18 juni op de Glamour Health Challenge 2017 in Amsterdam? winactie is verlopen

Zet ‘m in je agenda, zondag 18 juni want hier wil je bij zijn. Tijdens de Glamour Health Challenge zal niemand minder dan top model Ashley Graham haar work out geheimen met ons delen en daar willen we natuurlijk wel bij zijn!

wat? Glamour Health Challenge 2017
wanneer? zondag 18 juni
hoe laat? van 13:00 uur tot 18:00 uur
waar? Amsterdam ArenA

Niet alleen Ashley zal er zijn, maar ook een hoop andere mensen. Zo zullen DJ’s Sunnery James en Ryan Marciano zorgen voor de muziek (en voor sommigen ook voor een goed uitzicht). Ook zullen de broers Roelvink aanwezig zijn, net als Jan Versteegh, Sophie Francis. Koop je kaartje hier.

je kunt geheel in style gaan..
win entreekaartjes & een complete work outfit!

event

Natuurlijk is het geweldig om Ashley in levende lijve te mogen zien! Dat is niet de enige reden waarom ik vind dat je mee moet gaan. Zoals je misschien wel hebt gemerkt is er een verschuiving gaande in de media, zou (size) diversity dan eindelijk eens een echt begrip worden? Het is in ieder geval een hele goed stap in de richting en daar wil ik graag onderdeel van zijn. Jij toch ook?

Glamour Health Challenge 2017

sport

Hoe vaak zijn er niet mensen in de media die anderen belachelijk maken omdat ze aan het sporten zijn? Met de komst van Ashley Graham, die een strak sport regime hanteert maar wel maat 46 draagt, wordt er als het ware hardop gezegd: dames en heren, sporten doet iedereen. Ja, ook dames met een grotere maat dan 36. En ja, ook dames met een grotere maat dan 46! Gezondheid is nog steeds niet te meten aan iemands figuur en hetzelfde geldt voor sportiviteit.

win entreekaartjes!

Wat zou nou leuker zijn dan een gevulde ArenA met echte diversity? Dames en heren in alle maten, vormen, kleuren en leeftijd. Ga je met me mee? Ik mag maar liefst 5 mensen blij maken, met 2 kaartjes. Je kunt dus iemand meenemen naar het event. Laat onder aan deze blog post een reactie achter waarom je wilt winnen. De winnaars krijgen persoonlijk bericht. Voorwaarden om mee te doen: 18 jaar of ouder & beschikbaar op zondag 18 juni. 

+ win een complete work out fit

Ja je leest het goed! Ik mag twee winnaressen blij maken met een complete work out fit! Dus dat betekent dat jij én je vriendin geheel gestyled in MS Mode sportkleding naar het event kunnen. Je mag je zelf een set uitzoeken en krijgt het thuis opgestuurd. De voorwaarde is dat je mee doet aan deze actie en aanwezig zult zijn op het event op zondag 18 juni.

glamour health

 

benieuwd wat ik aan had deze dag?

work out fit

 

Glamour Health Challenge 2017

deze winactie is mede mogelijk gemaakt door Glamour & MS Mode

16 Responses

 1. Sharon

  Super toffe sportieve aktie. Ik kan en zou het super tof vinden

  Reply
 2. Anita

  Wat leuk! Ik zou het leuk vinden om te winnen. Probeer sporten weer op te pakken na mijn rugoperatie en zou willen weten wat goede beweging voor mij zou kunnen zijn. 18 juni de hele dag beschikbaar en heb er super veel zin in!!!

  Reply
 3. Gabriëlle

  Ik zou heel graag willen winnen omdat sporten mijn lust en mijn leven is. Al zo’n 12 jaar ga ik 3 tot 5x in de week naar de sportschool om te spinnen of te bodypumpen. Er gaat geen gram af, maar daar doe ik t ook niet voor. Ik heb zoveel plezier en zoveel vrienden leren kennen daar. Sta vooraan in iedere les. En Krijg regelmatig te horen dat ik instructeur zou moeten worden, maar doordat ik” de looks” niet zou hebben ben ik afgewezen. Gelukkig mag ik wel af en toe naast de instructeur staan en dan geniet ik met volle teugen.

  Reply
 4. Lau

  Wauw, wat een toffe actie! Zou heel graag naar het event willen om meer inspiratie op te doen. Ben de afgelopen tijd de energie voor sporten een beetje verloren door lichamelijke klachten, maar deze week weer vol goede moed! De sportkleding van MS mode zijn een uitkomst, een stapel in me kast en het zit heerlijk! Nu maar duimen….

  Reply
 5. Joke

  Wat een mooie actie! Er zou veel meer aandacht voor moeten komen dat sporten draait om jezelf lekker in je vel te voelen en zo het beste uit jezelf te halen, ongeacht je maat. Dat je het echt voor jezelf doet. In plaats van te ‘moeten’ sporten om (vaak onbereikbare) doelen te halen.

  Reply
 6. Priscilla

  Na het verliezen van veel vetmassa kan ik wel wat nieuwe sportkleding gebruiken. En wat is et nu mooier dan de leuk gekleurde sportkleding van MS. Dan zie je er pas goed uit!

  Reply
 7. Barbara

  Wauw wat lijkt me dat leuk om eens mee te maken. Sport onder tussen nu een jaartje weer. Maar een leuk dagje uit er van maken is nog leuker.

  Reply
 8. Hanan

  It’s me time! Ben na heel wat jaren eindelijk bijna helemaal gelukkig met mezelf zoals ik ben! Dat moet gevierd worden Energie haal ik uit mezelf maar ook uit sporten en andere lieve vrouwen! Dus I’am inn

  Reply
 9. Astrid van Klinken

  Ja, dat wil ik wel .. samen met mijn zus die mij helpt met gezonder eten en bewegen.. heb nog een weg te gaan maar gaat goed ..

  Reply
 10. Maaike

  Oeee ik ga sowieso al, maar ik wil heel graag die outfit winnen! En misschien kan ik dan 2 andere mensen blij maken met de kaartjes 🙂

  Reply
 11. Mama

  Jaaaaa super leuk ik wil dolgraag de kaartjes winnen voor mijn dochter en haar vriendin! ( beide plus size model)

  Reply
 12. Yvonne

  Wauw! Supergaaf! Ik zou heel graag willen gaan. Gewoon omdat ik Ashley zo geweldig vind en omdat ik dit gewoon niet wil missen. Ik hoef niet eens 2 kaartjes te winnen. Met een zou ik al blij zijn. En 18 juni heb ik nog niks te doen!

  Reply
 13. Babs

  Wat een bijzonder event. Ik kende haar nog niet. Die week zit ik vol met afspraken volgens mij maar erger nog, ik heb weer spit. Krijg ik om de zoveel tijd, waardeloos is dat. Dus eigenlijk zou ik mijn spieren juist hoognodig moeten versterken..zucht..

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: