collectiepresentatie bij MS mode

collectiepresentatie bij MS mode

Wat heb ik genoten van de collectiepresentatie bij MS mode

We moesten allemaal naar het hoofdkantoor van MS Mode komen op woensdagmiddag waar we verwelkomt werden met drankjes en hapjes. Zoals deze glitter donut, bijna te schattig om te eten. En natuurlijk alles in het thema van #curvepower, zo gaaf!

collectiepresentatie bij MS mode

Toen ik aankwam waren de meeste gasten er al. Verkoopmensen vanuit het hele land, maar ook vanuit Duitsland, België, Frankrijk en Spanje. Het styling en marketing team waren ook van de partij, altijd leuk om de mensen waar je normaal mee mailt even in het echt te zien. Eenmaal binnen konden we meteen een sneak preview zien van ons te wachten stond tijdens de show. Dit zijn de collecties die aankomende weken in de winkels zullen gaan hangen.


collectiepresentatie bij MS mode collectiepresentatie bij MS mode Wat zo gaaf was is dat er een heleboel bloggers waren uitgenodigd. De meeste Nederlandse dames had ik al eens ontmoet, maar er waren ook bloggers uit het buitenland. Meiden uit Duitsland, Frankrijk en Spanje. Ontzettend leuk om ze eens te ontmoeten en te spreken, ideeën uit te wisselen. Binnenkort zie je enkele dames ook voorbij komen op mijn blog. Er was een speciale boot waar je je bootie kon laten fotograferen. Ik ontmoette de lieve Mayra van the Publisized voor het allereerst en meteen al samen op de foto. Oh jee, ik helemaal in de make up en dit plus size model au naturel. En lol dat we hadden..

collectiepresentatie bij MS mode

De catwalk was heel gaaf gemaakt in een cirkelvorm, dus er zaten mensen in het midden en in een kring er omheen. De gave ballonnen zag je al bovenaan deze post, met Curve Power. De prachtige modellen droegen de nieuwe collectie en showden ons de items. Ook dit zie je snel op mijn vlog met betere beelden. Wat vind je er van tot dusver?

collectiepresentatie bij MS mode collectiepresentatie bij MS mode collectiepresentatie bij MS mode

Deze laatste outfit vond ik meteen geweldig, die gave pied de poule pantalon! Deze zwart met witte jacquard stretch stof voelt heerlijk zacht en gecombineerd met rood is het echt zo stoer en fashion. Wat vind je, iets voor mij? Daarnaast het prachtige witte pak, heel mooi. Of deze lange suedine blazer, echt gaaf op een jeans. Nu mochten wij ook iets uitzoeken uit de nieuwe collectie, tof he? Maar dit zijn niet de items die ik wel heb gekozen, die zie je binnenkort op theBiggerBlog.

3 Responses

 1. Debbie

  Wat tof dat je daar was! Lijkt me zo leuk om een keer mee te maken. Maar ja, dan had ik maar fashion blogger moeten worden 😉
  Ben benieuwd welke set je hebt gekozen!

  Reply
  • theBiggerBlog - Josine

   Ja het was ook erg leuk! En vooral erg gezellig 🙂 xx

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: