collectiepresentatie van lente 2015 bij MS mode

collectiepresentatie van lente 2015 bij MS mode

Lentekriebels! Zo leuk, een collectiepresentatie bij MS mode. De nieuwe collectie die deze lente in de winkels hangt werd geshowd

collectiepresentatie bij MS mode We werden uitgenodigd om naar het hoofdkantoor van MS mode te komen in Amsterdam op een woensdagmiddag. En zo leuk, we werden hartelijk verwelkomt met hapjes en drankjes. Het was ontzettend druk, want er waren allerlei mensen vanuit de industrie. Zo waren er meerdere bloggers, net als ik. Maar ook enkele pers-mensen, de directie, leidinggevenden van de winkels in zowel Nederland als het buitenland. Ook was het hele design team aanwezig om alles uit te leggen en te vertellen hoe de collectie opgezet. Toen ik aankwam waren de meeste gasten er al.

Verkoopmensen vanuit het hele land, maar ook vanuit Duitsland, België, Frankrijk en Spanje. Het styling en marketing team waren ook van de partij, altijd leuk om de mensen waar je normaal mee mailt even in het echt te zien. Eenmaal binnen konden we meteen een sneak preview zien van ons te wachten stond tijdens de show. Dit zijn de collecties die aankomende weken in de winkels zullen gaan hangen.

Wat zo gaaf was is dat er een heleboel bloggers waren uitgenodigd. De meeste Nederlandse dames had ik al eens ontmoet, maar er waren ook bloggers uit het buitenland. Meiden uit Duitsland, Frankrijk en Spanje. Ontzettend leuk om ze eens te ontmoeten en te spreken, ideeën uit te wisselen. Binnenkort zie je enkele dames ook voorbij komen op mijn blog. Er was een speciale boot waar je je bootie, oftewel achterwerk kon laten fotograferen.

Ik ontmoette de lieve Mayra van the Publisized voor het allereerst en meteen al samen op de foto. Deze foto is vervolgens vaak gebruikt, onder andere voor de promotie van de Huishoudbeurs! Het is zo leuk om die meiden te ontmoeten. Je ziet elkaar dagelijks voorbij komen op instagram en dan nu in het echt. Ondanks dat ik enkele meiden voor het eerst ontmoette, leek het alsof we elkaar al lang kenden!


collectiepresentatie bij MS mode

bekijk hier mijn vlog over de collectie presentatie:

Er was ook een echte modeshow, wat heel leuk opgezet was. Er was met runway in een cirkel vorm, wat door de hele hal liep. Er om heen waren allemaal stoelen neergezet, waardoor iedereen de modellen goed kon bekijken. Met toffe muziek liepen de modellen in maten 44 tot en met 48 voorbij om de looks te showen. Er staat echt te gekke items tussen! Erna was er tijd om de collectie nog te bekijken. Ze zijn per thema opgehangen om zo een goed beeld te krijgen van de sets.


collectiepresentatie bij MS mode collectiepresentatie bij MS mode

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

3 Comments

  • Debbie 5 February 2016 10:04

    Wat tof dat je daar was! Lijkt me zo leuk om een keer mee te maken. Maar ja, dan had ik maar fashion blogger moeten worden 😉
    Ben benieuwd welke set je hebt gekozen!

  • Marije 5 February 2016 07:54

    Gave nieuwe collectie!

    Ziet er uit als een hele leuke dag!

Leave a Reply