vevina – mijn favoriete oplossing tegen schurende dijbenen

vevina – mijn favoriete oplossing tegen schurende dijbenen

Met het warme weer draag ik het liefst lekker luchtige jurkjes. Een extra laagje met korte legging is me soms te warm, dan gebruik ik Vevina creme. Smeren, intrekken en geen pijnlijke schurende benen meer

Het was heerlijk weer en we gingen een ijsje eten in Zandvoort bij Giraudi en nog even langs de winkels. Het was eind jaren ’80 en mijn moeder had zo’n leuk stretch rokje. Ik mocht het eindelijk een keer aan! En dat heb ik geweten. Na ons heerlijke dagje shoppen met ijsje toe kwam ik thuis met twee flinke schuurplekken op mijn dijbenen. Wat deed dat pijn! Sindsdien draag ik geen blote benen onder rokjes en jurkjes, tot een paar jaar geleden. Dat zijn dus bijna dertig jaren van warme wielrenbroekjes onder alles dragen.

wist je dat.. schuurplekken kunnen voorkomen aan de binnenkant van dijbenen, maar ook knieen en kuiten. Daarnaast ook op de buik, onder de borst en armen.

lees ook: alle oplossingen tegen schurende benen en andere lichaamsdelen

WERKING

Vevina werkt preventief; het is een creme die schuurplekken voorkomt. De voornaamste ingrediënten zijn zinkoxide en siliconen. Je brengt de creme aan op de huid waar de schurende plekken voorkomen. Goed insmeren en even in laten trekken en het werkt direct. Het brengt een beschermlaagje aan op de huid die waterbestendig is, dus ook zweet heeft er geen invloed op. Je kunt dit ook gebruiken wanneer je gaat zwemmen.

goed om te weten over Vevina:
– het is dierproefvrij
– een tube bevat 50 ml (hier doe je de hele lente en zomer mee)
– richtprijs € 12,50
– het bevat geen parfum of hormonen
– het bevat wel siliconen (mocht je allergisch zijn)
– voor huid op huid schurende delen, of huid op stof

Het verschil met andere producten is dat Vevina werkzaam blijft. Het trekt in de huid en blijft gedurende dag effectief. Wanneer je producten als vaseline, deodorant, babyolie of andere producten gebruikt zal het na verloop van tijd herhaald moeten worden. Dit is mijn ervaring ook en met Vevina heb ik dat niet.

REVIEW

Ruim een jaar geleden kocht ik de creme op aanraden van Els van Rebels en ik ben er heel tevreden over. Hiervoor gebruikte ik ook wel BodyGlide maar dat moest ik doorgaans toch nog herhalen halverwege de dag. Met Vevina heb ik dat niet. Sterker nog, ik vergeet het zelfs!

Wanneer ik een kort jurkje draag vind ik een korte legging onder mijn kleding fijner, toch iets veiliger mocht er een windvlaag voorbij komen. Onder iets langere jurkjes en rokken gebruik ik altijd de Vevina creme. Het is zoveel luchter en fijner om geen extra laag onder mijn kleding te hoeven dragen. De tube die ik vorig jaar kocht gebruik ik nog steeds, je hebt weinig nodig en gaat dus lang mee. Ik raad het aan en zou het zeker weer kopen als het op is.

shop hier de Vevina Wear a Dress Again creme

lees ook:

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

Leave a Reply