nieuwe geur van Marina Rinaldi

nieuwe geur van Marina Rinaldi

Marina Rinaldi lanceert een nieuwe geur en jij kan bij de presentatie zijn

Ben je ook zo benieuwd naar deze nieuwe geur? De altijd elegante Marina Rinaldi brengt een nieuwe parfum, dat wil ik graag ruiken. Vandaag, vrijdag 18 november, wordt deze nieuwe parfum gelanceerd in de Marina Rinaldi winkel in Amsterdam en jij kan daar ook bij zijn. Hoe? Heel simpel, kom tussen 15.00 en 18.00 uur naar de winkel in de P.C. Hooftstraat te Amsterdam.

parfum

Helaas heb ik de parfum nog niet geroken, dus ook voor mij zal het vandaag een verrassing zijn. Ik ga er eigenlijk van uit dat de geur net zo elegant & vol body is als het merk zelf. Alleen het flesje is al prachtig om te zien, vind je niet? Kom vooral gezellig even langs en vertel me wat jij van de geur vind.

graveren

Wat zo leuk is aan dit event, is dat je je eigen flesje kan personaliseren. Er zal iemand aanwezig zijn die de flesjes kan graveren. Zo heb je echt een unieke parfum, speciaal voor jou!

let’s meet!

Er zullen verschillende bloggers aanwezig zijn morgen, dus kom langs. Al is het alleen om even gedag te zeggen! Ik vind het altijd leuk om lezeressen te ontmoeten en ik ben ook heel benieuwd wat jij van de parfum vind. Tot vanmiddag?

marina rinaldi parfum

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

Leave a Reply