makkelijke zomer make up

makkelijke zomer make up

makkelijke zomer make up

Een makkelijke zomer make up met een tintje blauw

Niet meteen schrikken, ik smeer niet mijn volledige oogleden vol met blauw, nee hoor! Ik wil je laten zien dat met een kleine toevoeging je je basis make up kunt veranderen. Een klein accent kan je een heel andere look geven, zonder daar een make up artist voor te hoeven zijn. Mijn alledaagse basis make up is zo omgetoverd tot een vrolijke voorjaarslook met een paar extra trucjes. Verander ook jouw look en voeg een kleurtje toe, bijvoorbeeld blauw zoals ik deed. In deze vlog zie je hoe ik mijn basis make up aanbreng, hoe mijn eyeliner bijna mislukt -en dat op film!- en hoe ik mijn basis make up helemaal voorjaars ready maak door een paar extra toevoegingen. Ga jij ook voor deze leuk dit voorjaar?

Varieer jij wel eens in je make up, of draag je altijd hetzelfde?

Als basis heb ik eerst een dag creme gebruikt en een losse matte poeder over het hele gezicht. Ik heb mijn wenkbrauwen bijgetekend. Daarna heb ik het gecontourt en vervolgens aan mijn oog make up begonnen. De kwasten die ik gebruik zijn van goede kwaliteit, een aanrader als je het mij vraagt. Met de juiste kwasten kan weinig mis gaan. De make up producten en merken die ik aan heb gebracht heb vertel ik in mijn vlog. Wil je meer weten, laat dan een berichtje achter.

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

Leave a Reply