l’Oreal Telescopic mascara extra black [REVIEW]

l’Oreal Telescopic mascara extra black [REVIEW]

Per toeval testte ik deze versie van de l’Oreal Telescopic mascara in extra black. Is deze net zo goed als mijn oude vertrouwde mascara?

Ik denk dat ik mijn halve leven dezelfde mascara gebruikte totdat ik de l’Oreal telescopic mascara ontdekte per toeval. Voor een festival zou ik een groep meiden opmaken, waaronder mijn nichtje die deze mascara gebruikte. Toen ik de mascara openmaakte was ik nogal sceptisch, zo’n smal borsteltje is vast niet fijn. In tegendeel! Toen deze uitverkocht bleek te zijn en er een goede aanbieding was, kocht ik de l’Oreal Telescopic mascara in deep black.


l’oeral telescopic mascara ultra blackl’oeral telescopic mascara ultra black


Na twee rollers van de originele Telescopic te hebben opgemaakt was ik overtuigd en wilde ik deze weer. Er was enkele weken (of zijn het al maanden?) geleden zo’n prijzenoorlog in mascara-land en natuurlijk wilde ik ook mijn mascara weer goedkoop scoren. Helaas was deze echt overal uitverkocht en na zo’n drie winkels te zijn geweest was ik er klaar mee. De goudkleurige verpakking was er niet, maar deze in zwart hing er nog wel. Deep black, hoe erg kan het zijn dacht ik. Ik nam de mascara’s mee, twee voor de prijs van één en mijn make up stash was weer up to date.

inner beauty is great. But a little mascara never hurt

Het smalle borsteltje was ik inmiddels wel gewend dus daar had ik de volste vertrouwen in. Ik startte met het gebruik en eigenlijk viel het ontzettend tegen! De mascara leek heel anders, de substantie bedoel ik dan. Het smeerde veel dikker op mijn wimpers waardoor ik de eerste week met spinnenpoten door het leven ging. Ook had ik voor het eerst weer een wimperborsteltje nodig om de haartjes een beetje te begeleiden. Hier had ik zo geen zin in! Maar alles kost geld en die andere mascara’s waren overal uitverkocht dus ik hield stug vol. Even wennen was het dus wel, maar de kleur vind ik wel heel erg mooi. Extra black is het absoluut!


l’oeral telescopic mascara ultra black

review

Het borsteltje is heel smal en dat is in groot contrast vergeleken met de mascara waar ik altijd bij zweerde. Het smalle borsteltje separeert goed, al brengt deze kleur dus iets voller aan. Dat is een kwestie van wennen, want na twee weken ging het gewoon goed en had ik het wimperborsteltje niet meer nodig. Wel blijven de wimpers iets minder goed verspreid, maar wel weer heel diep zwart. Ik merk dat deze mascara iets sneller korrelt dan de reguliere, maar dat kan ook aan mij liggen (door hooikoorts zit ik natuurlijk wel vaker aan mijn ogen in deze periode). Het is een prima alternatief op de originele mascara die ik gebruikte, al blijft die nog steeds mijn voorkeur hebben.

 • diep zwart van kleur
 • € 12,99
 • 8 mlBekijk op bol.coml’oeral telescopic mascara ultra black

Ik ben benieuwd welk merk jij gebruikt en waarom? Ben je ook zo trouw aan het merk, of shop je altijd de aanbiedingen? Ik zal niet snel weer een aanbieding kopen met deze mascara, maar gewoon bij mijn oude vertrouwde product blijven. Hieronder vind je de directe link naar die review, mocht je benieuwd zijn.

welke mascara gebruik jij?

 

lees hier mijn review over de l’Oreal Telescopic Gold

de perfecte mascara

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

7 Comments

 • Florentine 20 July 2017 14:40

  Dit staat je echt heel mooi! Ik heb zelf nu een mascara van Essence (die ik HEEL fijn vind) en daarvoor altijd Lancome. Ik ga ook eens naar deze kijken.
  Die haarband die je inhebt is trouwens ZO leuk <3

 • Josine Wille 20 July 2017 00:19

  Die zilveren heb ik nog niet geprobeerd, goede tip! Haha ja he, die 1+1 is toch geweldig he!

 • Josine Wille 20 July 2017 00:17

  Ja die staat je ook erg mooi!

 • Josine Wille 20 July 2017 00:17

  Oh ja, wat knap! Ik ben echt zo’n Hollander die dan bang is het verkeerde te kopen = zonde van het geld haha!

 • Annika 19 July 2017 15:31

  Hij staat je erg mooi!

  Ik heb deze nog nooit geprobeerd, maar dat kan nog wel komen, want ik ben helemaal niet merktrouw, ik probeer echt alles.

 • Hanneke 19 July 2017 09:45

  Ik zweer bij Lancome‼️Maar deze van jou ziet er Súper mooi uit‼️

 • Maris 19 July 2017 09:27

  Ik gebruik ook de telescopic van l’Oeral, heb altijd de zilvere en extra black, zweer erbij, geweldige mascara en koop hem ook altijd 1+1 gratis !

Leave a Reply