Naast een make up look, ook een review over deze l’Oreal make up palette

In December ontving ik een pakket met haarproducten van l’Oreal, die ik overigens graag gebruik. Sinds ik korter haar heb ‘doe’ ik het echt elke dag, daar hoort haarlak en al dat soort spul bij. Daarnaast zat er een verrassing in, namelijk een palette, de l’Oreal extravaganza goes fatale. Een lange naam, maar dan heb je ook wat.


l’Oreal extravaganza


de verpakking

Het kwam in een doosje, paars, oei niet mijn kleur. Blijf positief Josine. Het doosje ging open en natuurlijk, weer een doosje. Nou ja, een tasje. Iets met een rits, hoe noem je het dan? Wat er dan ook in mag zitten, ik vond het meteen al prachtig. Een zwart lakleren verpakking, want doosje kan ik het niet meer noemen. Ik zeg het eerlijk, ik ben een lak meisje. Ik hou er van. Als er ook nog een lak strikje op had gezeten had ik het überhaupt niet eens meer open hoeven doen. Dan was het goed zo, prachtig. Oke, ik draai door. Natuurlijk heb ik het open gemaakt en ik was blij verrast! Ik ben dol op make up, maar ik koop zelden zulke palettes moet ik bekennen. Het heeft vaak net niet alle kleuren die ik wil gebruiken, dan zijn losse oogschaduws makkelijker bij combineren. Ik dwaal af.


l’oreal

ik gebruikte koele tinten op mijn ooglid, de bruintint onder mijn ogen

l’Oreal extravaganza


extravaganza

Wat me dus zo verraste waren de kleuren oogschaduw in dit palette. Die zijn echt prachtig. Helemaal nu (en toen trouwens, een come back kleuren palette als je het mij vraagt, heel 1990’s). Koele tinten, zwart, grijs en beige gecombineerd met een warme, goudachtige cognac. Perfect voor een extravaganza look lijkt me. De zwart bleek iets minder diep, maar werd daardoor des te mooier bij het aanbrengen. Ook zit er een bronzer in, die echt heel licht is. Misschien is dit wel mijn ’s zomerse gezichtskleur. De kleur is op zich mooi, niet te oranje, maar zoals je ziet doet het te weinig op mijn huidskleur. Ik heb mijn eigen bronzer uiteindelijk gebruikt.


l’Oreal extravaganza

deze lipstick geeft licht! Ik vraag me af of deze ook als losse lipstick te koop is?

l’Oreal extravaganza

stiekem trots op deze foto, geen filter niks.. lang leve make up!


palette

De drie lipsticks die er bij zitten zijn ook erg wild voor mijn doen. De pink is lekker fris, de rood is prachtig en elegant. De goud, tja, niet mijn ding want dat maakt me ontzettend flets. Misschien als een lip high lighter? Na het aanbrengen ben ik toch wel erg fan van de pink. Mee eens? Ook zit er een mascara bij, de volume million lashes. Sinds een half jaar ben ik overgestapt op een nieuwe mascara, ook toevallig van l’Oreal dus ik ben benieuwd of deze gaat bevallen. De eerste keer beviel goed, ondanks dat de borstel een stuk grover is werden de haartjes recht en plakken niet. Eigenlijk ben ik dus heel tere

 l’Oreal extravaganza heeft mij blij verrast, wat vind je van deze look?

5 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.