hairwonder heat protector & hair repair volumizer

hairwonder heat protector & hair repair volumizer

Steeds meer gaat mijn interesse naar merken en producten met natuurlijke ingrediënten. Al een paar weken test ik deze twee producten van Hairwonder, de heat protector en de hair repair volumizer. Lees hier mijn uitgebreide review

Om mijn haar minder te belasten was ik het zo min mogelijk. Zo elke drie tot vier dagen was ik het. Om mijn haar volume te geven, gebruik ik een texturising droogshampoo op de aanzet van mijn haar, bovenop. Hierdoor krijgt mijn haar meer volume en valt het zoals ik het wil. Dit gebruik ik nadat ik mijn haar gewassen heb en gedroogd. Omdat ik het fijn vind om meer natuurlijke producten te gebruiken, ging ik op zoek naar alternatieven.

Toen ik bij Holland & Barrett was viel mijn oog op het merk Hair Wonder. De producten die in deze winkel worden aangeboden hebben geen ‘troep’ ingrediënten. Ik zocht een heat protector die mijn haar zou beschermen bij het föhnen en stylen. Daarbij zag ik ook de Hair repair volumizer staan, een 2-in-1 product voor mij; volume en verzorging, Ik nam beide flessen mee en testte het een aantal weken.

lees ook: alles over de troep die zit in cosmetica (en waar je op moet letten)

hairwonder heatcare protector

Een hectare product gebruik je voor je je haar föhnt of gaat stylen. Er vormt een beschermend filmpje om het haar waardoor het beschermd wordt tegen de hitte van de styling producten. Hierdoor blijft je haar gezonder, glanzender en makkelijker doorkambaar. Je haar droogt hierdoor minder snel uit en blijft mooi(er). Aangezien ik mijn haar altijd droog föhn na het douchen en ook mijn haar regelmatig style, wilde ik graag een beschermend product.

  • 150 ml
  • € 9,49
  • vegan, parabenen vrij, dierproefvrij, SLS vrij

review de reden waarom ik de hairwonder hectare protector kocht is omdat het vrij is van siliconen en parabenen. Dit is iets waar ik echt op let, want zonder deze ingrediënten behoudt mijn haar het volume wat ik graag wil. Zelfs na een paar dagen niet wassen. Dit product ruikt niet intens, wat ik belangrijk vind. Ik draag mijn haar vaak los en hou niet van een heftige geur in mijn haar.

Het plakte niet, het kamt makkelijk uit. Of het daadwerkelijk mijn haar beschermd kan ik natuurlijk niet zien. Wel ben ik erg tevreden hoe het aanbrengt, voelt en hoe mijn haar valt, ook na weken gebruik. Ik raad het zeker aan en zal het zeker weer aanschaffen.

SHOP HAIRWONDER HEAT CARE PROTECTOR

hairwonder hair repair volumizer

Doorgaans gebruik ik een texturising droogshampoo na het föhnen van mijn haar. Hierdoor krijgt het meer volume, wordt de structuur van mijn haar wat stroever en valt mijn haar minder stijl naar beneden. In plaats van dat het sluik valt, zit het wat rommeliger, wat ik zelf leuk vind. Toch wilde ik liever die spray inruilen voor een natuurlijker product en dus wilde ik dit testen.

zo valt mijn haar wanneer ik geen producten gebruik na het wassen

hair wonder, thebiggerblog, volume, big hair. dierproefvrije cosmetica, holland & Barrett, beauty producten zonder troep, als vrij, parabenen vrij, natuurlijke ingrediënten, volume creëren in haar, hoe creëer je volume, haar beschermen tijdens föhnen, review, volumizer, heat protector
hair wonder, thebiggerblog, volume, big hair. dierproefvrije cosmetica, holland & Barrett, beauty producten zonder troep, als vrij, parabenen vrij, natuurlijke ingrediënten,

Het werkt iets anders; de Hair Repair Volumizer breng je aan op handdoek droog haar en vervolgens droog je je haar zoals normaal. Het brengt meer volume in je haar en verzorgt daarnaast het haar ook. De haarstructuur wordt ook iets stugger, maar het geeft ook meer glans en vitaliteit, aldus de omschrijving. Het proberen waard.

  • 150 ml
  • € 9,49
  • vegan, parabenen vrij, dierproefvrij, SLS vrij

na het gebruik van de hairwonder heat protector and hair repair volumizer

hair wonder, thebiggerblog, volume, big hair. dierproefvrije cosmetica, holland & Barrett, beauty producten zonder troep, als vrij, parabenen vrij, natuurlijke ingrediënten,
thebiggerblog, hair wonder, thebiggerblog, volume, big hair. dierproefvrije cosmetica, holland & Barrett, beauty producten zonder troep, als vrij, parabenen vrij, natuurlijke ingrediënten,

review in dit geval spreken de foto’s meer dan woorden. De eerste keer dat ik het product gebruikte heb ik de foto’s gemaakt. Direct vanuit de douche, mijn haar gedroogd met de beide producten erin. Een ontzettend groot verschil! Ook maakte foto’s van hoe mijn haar valt als ik geen producten gebruik en zie de verschillen.

Ik ben ontzettend enthousiast, want het geeft echt volume en blijft ook goed zitten. Het enige ‘probleem’ wat ik ervaar is dat ik na enkele dagen toch wat vetter haar krijg en dan alsnog de droogshampoo gebruik om het haarwassen uit te stellen. Daar moet ik nog een oplossing op zien te vinden! Maar voor volume is dit zeker het goede product!

SHOP HAIRWONDER HAIR REPAIR VOLUMIZER

over Hairwonder

Het merk Nederlandse merk Haarwonder is gespecialiseerd in -je raadt het al- haarproducten. Al meer dan 25 jaar ontwikkelen ze producten die het haar gezond, glazen en sterker maken. Het wordt in 35 landen verkocht inmiddels. In Nederland kun je het merk vinden bij de drogist, reform- en natuurvoedingswinkels.

“Hairwonder is het eerste en enige haarverzorgingsmerk waarbij alle producten verrijkt zijn met minimaal 8 gecertificeerd biologische ingrediënten.”

BEKIJK MEER PRODUCTEN VAN HAIRWONDE

hair wonder, thebiggerblog, volume, big hair. dierproefvrije cosmetica, holland & Barrett, beauty producten zonder troep, als vrij, parabenen vrij, natuurlijke ingrediënten, volume creëren in haar, hoe creëer je volume, haar beschermen tijdens föhnen, review, volumizer, heat protector
Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

Leave a Reply