Wist je dat je ideale haarmasker gewoon in de keuken staat?

Helaas heb ik niet altijd de tijd om lekker rond te snuffelen op pinterest. Ik vind dat altijd zo fijn, met name de beauty tips die ik daar vind. Zo vond ik hier laatst het meest simpele haarmasker wat nog werkt ook! Het stond gewoon in mijn keukenkastje.


haarmasker


Wat ik toch niet allemaal voor jullie over heb, haha! Een echte yes I woke up like this foto. Vroeger waste ik elke dag mijn haar, het heeft een tijd geduurd voordat ik daar vanaf was. De laatste paar jaar is mijn haar aanzienlijk dunner geworden dus ik probeer van alles om het gezond te houden. Elke dag douchen en stylen doe ik niet meer. Wat ik vaak gebruik op de niet-haar-was dagen is een stijltang of een krultang om mijn haar te stylen. Ook dat is niet heel goed voor mijn haar dus gebruik ik zo af en toe een haarmasker.


haarmasker


Ik vond een aantal pins over kokosolie en waar je het allemaal voor kunt gebruiken. Eén van de opties was als haarmasker, wat ik sindsdien al regelmatig heb gebruikt. De kokosolie is vrij hard, maar wordt vloeibaar zodra je wat op je handen doet en het goed wrijft (warm maakt). Ik masseer de kokosolie over mijn hoofd en zorg dat heel mijn haar bedekt wordt.


haarmasker


Niet de meest charmante foto he? Lang leve de selfie. Zo ziet het er uit wanneer ik mijn hele haar heb ingesmeerd. Ik gebruik een puntkam om alles goed te verdelen en te zorgen dat er geen klitten ontstaan. Ik laat het masker een half uur tot een uur zitten. Je zou er zelfs mee kunnen slapen heb ik gelezen. Na een uur was ik mijn haar zoals ik dat altijd doe en spoel het extra goed uit. Ik merk dat mijn haar er mooier van gaat glanzen en het zit ook meteen een stuk minder pluizig.

gebruik jij kokosolie ook als beauty product?

2 Responses

 1. Debbie

  Ok, kokosolie als haarmasker kende ik nog niet. En was je je haren dan gewoon 1 keer, is dat genoeg? Of moet je 2 keer shampoo gebruiken?

  Reply
  • theBiggerBlog - Josine

   Ja je kunt het ook twee keer wassen, dat doe ik eigenlijk bijna altijd. Maar het wast er heel makkelijk uit xx Josine

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.