beauty tip: gezichtsverzorging

In deze beauty tip vertel ik je wat het belangrijkste onderdeel van een mooie make up is: gezichtsverzorging. Verwen je huid en je hebt de perfecte basis.

Sinds ik 30 ben geworden -shit, schreef ik dat nou echt?- gebruik ik echt een betere gezichtsverzorging. Maar wat dan? Er zijn zoveel producten, zoveel merken en zoveel prijszen. Ik wilde het liefst iets wat juist is voor mijn huid nu, op deze leeftijd en waar geen rare toevoegingen in zaten, dus het werd Origins.

facial care

Routine

Welke producten je ook gebruikt, zorg dat er echt een routine in zit. Maak je gezicht ‘s morgens en ‘s avonds schoon, of je nu wel of geen make up op hebt gehad. Je gezicht schoonmaken doe je niet alleen om je make up te verwijderen, maar ook al het vuil waar je dagelijks onbewust mee te maken hebt. Ik gebruik deze face wash, het is eigenlijk een scrub die je dagelijks mag gebruiken.

facial care

face wash – every day scrub

Sinds ik de face wash gebruik is mijn gezicht zoveel schoner, zoveel zuiverder. Hierna moet ik wel echt smeren, want het droogt de huid uit. Ik gebruik nu de hieronder afgebeelde BB creme. Het is een dagcreme met een SPF (sun protector filter, zonnebrand) met een lichte tint. Het matcht eigelijk ieder huidtype. Ik gebruik dit in plaats van mijn foundation, maar dit kun je ook prima combineren. Ten slotte gebruik ik de zero oil instant matte finish voor mijn T-zone om glimmen te voorkomen.

gezichtsverzorging

perfecte basis voor je dagelijkse make up

Dit is toch wel het allerbelangrijkste onderdeel van gezichtsverzorging: moisturizing. ‘s Nachts gebruik ik Make a difference – night want ik merkte dat een gewone creme niet voldoende was, zeker niet in het najaar met het gure weer. De zero oil moisture lotion gebruik ik in het voorjaar, of als dagcrème onder mijn make up. Eigenlijk heb ik een hekel aan cremes, want ze plakken zo, deze niet. De huid neemt het heel goed op en voelt zacht aan.

facial care

moisturizing

Ik shopte mijn gezichtsverzorging bij Douglas

[showad block=27]

2 Responses

 1. Frederique

  aaaah ik ben zo gek op Origins. Echt één van mijn favoriete merken van dit moment. Van die GinZing lijn heb je ook echt een heerlijke moisturizer, daar ben ik echt verslaafd aan. Is heerlijk!
  Mooie blog heb je ook! 🙂
  Liefs,
  x Frederique
  http://fablefrique.com

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.