Eindelijk probeerde ik eens een gellak. Beviel het me denk je?

Oh ja, ik ben echt verslaafd aan nagellak. Het kan zo ontspannend zijn, twee tot drie keer per week plof ik eventjes op de bank neer na het avondeten en doe ik mijn nagels. Ja, zo vaak! De tv aan, even niks doen. Helaas heb ik daar niet altijd de tijd voor, op die momenten zou ik graag een nagellak hebben die langer mooi blijft.

licht

Eerst wilde ik zo’n speciale lamp kopen. Ik kon dan mooi thuis een mini manicure doen en dan bleven de lakjes vast beter zitten. Toen hoorde ik dat de UV lamp slecht is voor je huid en de led lamp optie een stuk duurder. Ik gaf het op en dacht er niet meer over na.

manicure

Ja, dat ging ik doen: een manicure. Gewoon een professioneel iemand die het aan zou brengen, zo’n gellak. Mijn vriendinnen deden het ook maar vertelden over hoe het bovenste laagje van je nagels wordt afgevijld. Maar dat wil k niet! Dan krijg hetzelfde probleem als bij acryl navels, met dunne nageltjes. Nee. Dat wordt ‘m niet.

gel nail polish

gellak

Oke, je bent Hollander of niet! Ik ging naar de Kruidvat (of zeg je het Kruidvat?) en daar waren alle nagellakjes 1+1 gratis. Mijn zus had al een tijd geleden de Rimmel London Super Gel geprobeerd en was tevreden. Deze ging ik ook proberen! Ik begon met de nude kleur, een licht roze die “new romantic” heet. Ik moest 2-3 laagjes aanbrengen zodat het volledig gedekt was. Nog een extra laag was de gellak die je als laatste aanbrengt. Het verbaasde me hoe snel het droogde. Het kwastje werkte ook erg fijn en soepel.

gel nail polish

de test

Toen ik thuiskwam van winkelen wilde ik het meteen proberen. Niet zo handig want ik moest nog een heleboel doen. Ik was positief verrast om te zien hoe snel het droog was, ondanks al die laagjes. Ik was van plan foto’s te maken, maar dat kwam er niet van. De volgende dagen lukte het ook niet. Tijdens de hittegolf had ik er uberhaupt geen zin in. Uiteindelijk maakte ik deze foto’s pas vlak voor ik het eraf wilde halen. Ze hebben de test doorstaan wat mij betreft. Wat deed ik allemaal met deze nagellak op mijn handen? Ik ging naar het strand, maakte mijn hele huis schoon zonder handschoenen. Ik schrobde zelfs de badkamer! Ik heb gekookt, gedoucht en mijn haar gewassen en zelfs gezwommen in een zwembad. Dit allemaal en toen maar een klein chipje eraf op mijn wijsvinger. En ja, dan moet het eraf he? Geslaagd!

gel nail polish

Ik heb inmiddels de beige kleur ook al opgehad, deze had ik ook weer zo gehaast aangebracht en bleef iets minder goed zitten. Er kwamen wat deukjes en krasjes op en dan moet het er af van mij. Inmiddels ben ik alweer terug gegaan en heb ik meerdere kleurtjes erbij gekocht. Momenteel draag ik de felle roze kleur “cocktail passion” op mijn nagels en het is prachtig. In alle rust aangebracht, weer snel droog en ontzettend mooi.

wat is jouw favoriete kleur nagellak?

6 Responses

 1. Lesley

  Die kleur is ook prachtig! Wat goed dat die wel blijft zitten zeg, ik ga nu even reageren op je comment op mijn blog haha.

  Reply
  • theBiggerBlog - Josine

   Haha! Ja deze blijft prima zitten. Heb nu drie dagen rood op.. en is ook goedgekeurd! xx

   Reply
 2. Hanneke

  Wat een leuke tip josine‼️ Thnx… Had er al een geprobeerd maar die beviel mij niet… Erg snel lelijk!.. Weer een leuke post trouwens

  Reply
 3. Hanneke

  Wat een leuke tip josine‼️ Thnx… Had er al een geprobeerd maar die beviel mij niet… Erg snel lelijk!.. Weer een leuke post trouwens

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.