SEARCH

föhn tips & trucs | Carmen, time to shine + WINACTIE

föhn tips & trucs | Carmen, time to shine + WINACTIE

Een fijne föhn die er ook nog eens heel mooi uitziet. Ik deel mijn tips & trucs hoe ik mijn haar droog en meer volume creeër. Time to shine!

Sinds een jaar gebruik ik deze föhn. Naast dat het er heel mooi uitziet, zo zwart met rosé gouden details, is het ook heel fijn in gebruik. Ik maakte een video om te laten zie hoe ik mijn haar droog. Ook vertel ik nog wat tips & trucs. En spoiler alerts, ik mag er ook eentje weggeven! Kijk mee:

bekijk hier mijn vlog met mijn föhn tips & trucs:

De föhn heet voluit Carmen AC5210 Pro AC-Hair dryer en heeft een krachtige motor. Dit heb je nodig om goed te kunnen föhnen. Met 2300 watt krijg je een krachtige luchtstroom en de AC-motor -ik heb er geen verstand van- maar het schijnt langer mee te gaan. Dit is iets waar ik ook al in mijn video over vertelde; een duurdere föhn met veel power werkt nu eenmaal fijner en gaat langer mee.

De föhn heeft twee verschillende snelheden, normaal blazen en iets minder hard. Dit is handig wanneer je wilt stylen met een ronde borstel bijvoorbeeld. Daarnaast heeft de föhn ook twee verschillende warmte standen en een extra koolshot voorop, waarmee je snel koude lucht kunt blazen. Er zit een extra opzetstuk bij, een diffuser, waarmee je krullen of slag in model kunt brengen.

De ion-technologie is wat de föhn zo fijn maakt. Dit zorgt ervoor dat de waarschuwden dicht gaan bij het föhnen, waardoor je mooi en glad haar krijgt. Dus geen pluizebol meer na het föhnen!

De föhn ligt prettig in de hand en is niet heel zwaar. Het is geen lichtgewicht, zo’n motor weegt nu eenmaal wel wat, maar is niet zwaarder dan een gemiddelde föhn. De knoppen zijn makkelijk met één hand te bedienen. Het snoer is zo aangesloten dat het meedraait, dus geen vervelende knopen tijdens het föhnen.

de föhn kost € 39.99 shop deze hier [aff. link]

 • twee snelheden
 • twee temperaturen
 • coolshot
 • ion-technologie
 • bijgeleverd opzetstuk diffuser
 • meebewegend snoer

review

De föhn heb ik sinds een jaar in gebruik. Eens in de 4-5 dagen was ik mijn haar en gebruik ik het om mijn haar te drogen. Alle details zie je terug in mijn video, maar om het kort te beschrijven: ik droog mijn haar snel rondom. Vervolgens ga ik per sectie te werk, waarbij ik mijn handen gebruik om het haar in beweging te houden en zo meer volume te creëren. Ook gebruik ik een heat protection spray en een volume spray voor en tijdens het drogen.

Ook gebruik ik de föhn tussendoor wel eens, bijvoorbeeld wanneer ik een volume spray of droogshampoo heb gebruikt. Dan is even blazen ideaal voor een volume boost in mijn haar. De coolshot gebruik ik ook, met name wanneer ik mijn haar style, of wanneer ik iets echt wil fixeren. Het is overigens ook ideaal wanneer je in de hitte van de zomer je haar föhnt (ja, zo eentje ben ik!).

win deze föhn

Zo leuk, ik mag iemand blij maken met deze prachtige föhn! Hoe kun je meedoen? Laat een reactie achter onder de video op YouTube of onder deze blog post. Meedoen kan tot 20 december. Je bent 18 jaar of ouder en bent woonachtig in Nederland, België of Duitsland. Hou je mail goed in de gaten, want de winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

10 Comments

 • Nancy 15 December 2019 11:07

  Eigenlijk föhn ik mijn haar pas sinds kort! Komt omdat ik mijn haar was voor ik ga slapen. Maar als ik t föhn zit het gewoon veel beter de hele week! Ik hoop je te zien op mijn Fancy Friday linkup party waar je je post kunt promoten!

 • Simone 15 December 2019 09:34

  De föhn ziet er mooi uit en volgens mij, na je filmpje te hebben gezien, doet ie goed zijn werk! Dus… die wil ik wel heel graag!!

 • Tessa 13 December 2019 16:27

  Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee. Sinds ik mama ben geworden schiet zelfzorg en nogal bij in. Deze super mooie föhn zou een goed begin zijn;)

 • Jony 13 December 2019 11:33

  Heel herkenbaar, minder wassen is ook bij mij minder ver haar. Ik doe graag mee aan de winactie

 • Tamara 13 December 2019 09:05

  Dat zou heel welkom zijn.
  De mijne heeft gekke kuren dus een nieuwe föhn zou zo fijn zijn dan kan deze mama er met de feestdagen er mooi bij zitten

 • Tamara S 13 December 2019 00:51

  Dat lijkt me een hele fijne en mijn föhn is levensgevaarlijk (ik mis de achterkant, dus mijn haar zat al een paar keer in de ventilator ), dus ik doe heel graag mee voor een nieuwe.

 • Josine Wille 12 December 2019 23:41

  Wat leuk! nou.. ik duim voor je!

 • Josine Wille 12 December 2019 23:41

  Mijn haar werd snel vet en weinig volume. Sinds ik mijn haar minder was (gebruik wel droogshampoo) heeft het meer volume en is het ‘gezonder’ en voller.

 • cynthia marcus 12 December 2019 23:34

  Waarom was je je haar zo weinig? Ik weet dat dat goed is maar met de producten in mijn haar om het te stijlen moet ik mijn haar wel wassen. Om de dag probeer ik nu. Een goede föhn zou heel fijn zijn om te winnen.
  You go strong girl.

 • Celeste 12 December 2019 22:43

  Nou dat is toevallig!
  Ik heb net mijn haar gewassen en dacht: ik moet nodig een nieuwe föhn!
  En toen zag ik ik dit!
  Dus ik doe graag mee.

Leave a Reply

19 − 10 =