mijn dagelijkse make up routine én een beetje extra [VLOG]

mijn dagelijkse make up routine én een beetje extra [VLOG]

Wat is op dit moment mijn dagelijkse make up routine? Een kleurtje van de zon, plekjes door zwangerschapshormonen en een vermoeide huid vraagt om wat extra!

Het is alweer enige tijd geleden dat ik mijn dagelijkse make up routine liet zien. Net als mijn outfits veranderd mijn make up met me mee, alleen is dat lang niet zo trendgevoelig moet ik bekennen. Ik hou van gemak, maar ook van een mooi resultaat. Combineer deze beide en voila, je hebt een uitgebreide korte routine. Volg je me nog? Vast niet, bekijk hier mijn beauty vlog en ik vertel je wat ik gebruik, hoe én waarom:Vergeet je niet te abonneren op mijn youtube kanaal, dan zie je de volgende filmpjes ook voorbij komen. Je kunt je abonneren door op de rode knop te klikken. Dit kan wanneer je ingelogd staat met een google account. Je kunt dan ook reacties achterlaten onder mijn video, wat ik natuurlijk altijd erg leuk vind!

De producten die ik gebruik in deze video heb ik allemaal zelf aangeschaft, op de foundation en concealer na. Die heb ik al zo ontzettend vaak gebruikt zoals je ziet in de video. I hit the pan! Producten die ik fijn vind koop ik elke keer opnieuw, maar soms kies ik voor een ander merk of net een andere tint. Dat ligt ook aan de tijd van het jaar en de situatie van mijn huid.

lijst van make up producten die ik gebruik:

Eerder schreef ik ook reviews over de producten die ik gebruik. Hier ga ik dieper in op het product, waarom ik het zo fijn vind en welke kleur ik gebruik.

review mascara l’Oreal Telescopic
review lavera 2-in-1 compact foundation
review dip brow van Anastasia Bevery Hills

 

 

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

Leave a Reply